kvinnliga libido problem – bota dem och öka libido naturligt now_

Om du lider av kvinnliga libido problem oroa dig inte den goda nyheten är att du kan öka libido och göra det naturligt genom att ta en kombination av naturlig herbswhich arbete och arbeta snabbt – låt oss ta en titt på dem …

Först låt oss titta på de problem och de örter du kan vidta för att lindra dem och oroa dig inte att du inte behöver köpa alla dessa örter separat, kommer alla de bästa växtbaserade kön piller innehåller dem.

låga östrogennivåer

Låg östrogen nivåer inte bara orsaka libido problem, kan de göra även samlag smärtsamt så ta:

dong quai.

Detta är kanske den bästa allround kvinnliga ört. Inte bara kommer det att balansera östrogen nivåer, balanserar också blodsockret, ökar blodcirkulationen och ger näring åt blodet. Det kommer att lyfta energinivåer och ditt humör och ofta tar för att bekämpa PMS. Helt enkelt, en ört alla kvinnor borde ta för sexuella och allmänna välbefinnande.

låg testosteron

Tvärtemot vad många tror kvinnor behöver testosteron lika mycket som män gör, och om de inte får det libido rasar så ta:

shatavri

Örten bidrar till att öka nivåerna av testosteron i kroppen och dessutom hjälper fukta de torra vävnader i de kvinnliga könsorganen och ökar styrka och muskeltonus.

dålig blodcirkulation

Detta är en viktig orsak till låg libido, som när du blir upphetsad du helt enkelt måste pumpa tillräckligt med blod för att fylla könsorganen. Sexualitet är baserad på starka blodflödet och utan starka blodflödet, tillfredsställelse och libido är sämre. Ta följande örter för att öka blodcirkulationen.

ginkgo biloba

Ökar blodflödet till hjärnan och hela kroppen, inklusive könsorganen. Det ökar också ämnesomsättningen effektivitet, reglerar signalsubstanser, och ökar syrehalten i hjärnan som står för ca 20% av kroppens totala syreomsättning.

shunthi (ingefära)

En välkänd ört och en stor för blodcirkulationen och fungerar också som ett hjärta tonic.

schisandra

Schisandra har en vasodilaterande effekt som ökar blodflödet till kvinnliga bäckenregionen.

låga energinivåer och lyfta andan

Om du är trött, stressad eller orolig du kommer att minska kroppens energi och du bara måste ha massor av energi för att kunna fokusera på din sexlust. Ibland du känner dig låg eller deprimerad, eller livet är bara inte ser så bra och det är viktigt att din ande lyfts och du har rätt hormonbalans. Så att lyfta energi och ande prova dessa örter:

damiana

Ger en känsla av mild eufori som slappnar hela kroppen och minskar stress ångest och depression. . Damiana hjälper också till att balansera kvinnliga hormonnivåerna.

Avena sativa

Avena Sativa hjälper kroppen slappna av och ökar känsligheten i slidan.

Ashwagandha

Ashwagandha ger energi och föryngrar kroppen och även lyfter stämningen genom att hjälpa till att minimera effekterna av stress. Det är en bra tonic ört som förbättrar vitalitet och främjar sexuell och reproduktiv balans.

Kvinna låg libido – bota den med rätt bränsle

Du kan öka din sexlust genom att ta en kombination av örter som de ovan nämnda som finns i alla de bästa växtbaserade kön piller för kvinnor. De kommer att reparera din sexlust och öka wellness nivåer naturligt, så att du får ut mer av sex och mer av livet.