kvinnliga libido – öka det nu och njuta bättre sex och bättre hälsa

Om du har kvinnlig sexuell dysfunktion eller helt enkelt vill njuta av bättre sex de bifogade örter kommer att hjälpa dig att göra detta, och de kommer också att förbättra din hälsa på samma gång så att du får ut mer av sex och mer av livet.

Örterna vi kommer att titta på kan alla hittas i de bästa kvinnliga växtbaserade kön piller och innan vi tittar på de örter kan titta på några vanliga orsaker till låg libido.

– Hormonella förändringar påverkar kroppen och påverka sexuell lust och klimakteriet, PMS och förlossning alla kan orsaka låg libido.

– Låga nivåer av östrogen och testosteron är en annan vanlig orsak till brist på lust och du behöver gott om både för en hög sexlust och sexuell tillfredsställelse.

– Dåligt blodflöde till könsorganen är en vanlig orsak till låg libido eftersom sexuell njutning är baserad på könsorganen fylls med blod.

– Din hjärna spelar en viktig roll i sexualdrift och om du lider av stress, oro eller ångest, du helt enkelt inte kommer att kunna koncentrera sig på kön.

En bra ört för kvinnors sexuella hälsa är Dong Quai, kommer det att förbättra blodflödet till könsorganen, ökad östrogen nivåer och kommer också att återställa hormonbalansen som kan bli upprörd av PMS och klimakteriet. Örten fungerar också som ett sinne tonic och lindrar stress och ångest.

Två örter som dramatiskt kommer att öka blodflödet till och in i könsorganen är Ginkgo Biloba och Ginger och de kommer också att ge ytterligare fördelar för hälsan att hålla blodkärlen och höra frisk på samma gång.

Shatavri ökar nivåerna av testosteron i kroppen, stärker muskeltonus och fuktar torra vävnader i könsorganen. En annan ört som ökar testosteron är Avena Sativa och denna ört ökar också sexuell njutning genom att öka känsligheten i slidan regionen.

damiana extrakt

Damiana är en ört som helt enkelt gör att du känner dig mer avslappnad och när din avslappnad du är på humör för sex, ört ger en känsla av mild eufori som slappnar sinnet och kroppen och ökar sexuell njutning. Slutligen bidrar ört att balansera kvinnliga hormoner och ofta vidtas för att bekämpa symptomen på klimakteriet och PMS.

få alla dessa örter för bättre sex och bättre hälsa

Du kan få alla dessa örter i bästa kvinnors kön piller för ökad sexlust, bättre sexuell tillfredsställelse och bättre hälsa – prova dem och du kanske glad att du gjorde.