köpa testosteron patchar och bota FSD

Översikt av kvinnlig sexuell dysfunktion
Det finns många kvinnor som lider av sexuella problem. Det är ett allvarligt problem, som påverkar hur deras normala sexuella liv. Kvinnlig sexuell dysfunktion eller nedsatt sexuell lust sjukdom oavsett om man kallar det är orsakat på grund av fysiska eller psykiska orsaker. Kvinnlig sexuell dysfunktion är ett tillstånd där kvinnor har låg sexuell upphetsning, låg sexlust, mindre njutning under samlag eller problem att uppnå orgasm. Sådant tillstånd kan uppstå på grund ålder eller klimakteriet eller efter hysterektomi gjort nivån av testosteron minskar hos kvinnor med vilka de möter sexuella problem. Testosteron är hormon som är ansvarig för sexuell upphetsning hos kvinnor. Låt oss ha titta på behandling av FSD.

Testosteron patchar för behandling av FSD
Testosteron patchar eller Intrinsa används för att bota kvinnlig sexuell dysfunktion. Kvinnor om hittade symptom som låg sexuell upphetsning, låg sexlust, mindre njutning under samlag eller problem att uppnå orgasm inte borde oroa sig eftersom de kan behandla sådana problem genom att använda testosteron plåster som receptbelagd behandling som tillverkas av Procter & Gamble. Patch innehåller testosteron, som är hormon som ansvarar för sexuell upphetsning hos kvinnor.

Användning och dosering av testosteron Patches
Innan du använder Intrinsa man måste genomgå medicinsk konsultation eller kontakta licensierat klinik. Den bör tillämpas på buken en gång i 24 timmar. Du måste ta bad innan du använder det eller tvätta huden med vatten på användningsområde. Detta depotplåster levererar låga doser testosteron i blodet via huden, som är det hormon för sex upphetsning. Det finns i huvudsak i 2-pack, 8 och 24.

Vem kan använda plåster
Varje kvinna som lider av kvinnlig sexuell dysfunktion men ålder bör vara under 60 år. Kvinnor bör ha bort äggstockar och har haft hysterektomi. Alla kvinnor som får östrogenbehandling kan också använda Intrinsa plåster men det skulle vara bättre att rådfråga läkare innan du använder eftersom det har biverkningar som annan medicinsk behandling.

Biverkningar av plåster
Intrinsa är receptbelagd behandling och bör endast användas efter medicinsk konsultation. Det har också fått en del biverkningar som är följande:
hudutslag
irritation
klåda
rodnad
runt det område av ansökan som generellt går bort inom några dagar. Förutom dessa finns det sällsynta biverkningar såsom håravfall, akne, migrän, sömnlöshet, hårväxt på hakan eller överläppen, smärta i brösten, och viktökning.

Hur köper testosteron patchar
Du kan köpa testosteron patchar på nätet om du har ett giltigt recept från en registrerad läkare. Du bör gå för en medicinsk konsultation och tala med din läkare innan du försöker köpa testosteron patchar på nätet. Om du bor i Storbritannien, då kan du enkelt köpa dessa Intrinsa efter gör en medicinsk konsultation. Man kan välja för ett samråd som är bekvämt men det är tillrådligt att gå för ansikte mot ansikte samråd med din läkare. Om du vill köpa Intrinsa plåster på nätet behöver du bara fylla i frågeformulär som består av alla dina personliga och medicinska detaljer som kommer att vara konfidentiella. Dessa uppgifter bedöms av en legitimerad läkare. Om du hittar rätt av läkaren att använda den här patchen, då ett giltigt recept tillhandahålls så att du kan köpa testosteron på nätet. Efter att placera beställa online du kommer att få gratis leverans av paket.