kommer ett naturligt botemedel mot myom fungerar för mig

Om du har nyligen fått diagnosen, kanske du undrar om ett naturligt botemedel mot myom kommer att fungera för dig. Du kanske redan har utforskat dina behandlingsalternativ med din läkare och som många kvinnor, kan du vara mycket besviken över vad du har upptäckt. De goda nyheterna om myom är att de är sällan farlig och det ger dig lite “betänketid” när man beslutar om din nästa agerande.

Mycket ofta kommer en läkare rekommendera Exspektansgrupp. Detta innebär att hålla ett vakande öga på dina symtom och om de förvärras, då man beslutar om en åtgärd är nödvändig. Detta är mycket bra om symtomen är mycket lindriga eller om du närmar klimakteriet, men utsikterna att drabbas av oacceptabla symtom är inte välkommet! Detta leder sedan några kvinnor att överväga operation, och de är ofta bestört över att veta att detta inte är en permanent lösning. Om du inte behandlar de bakomliggande orsakerna till dina muskelknutor, då de är mycket sannolikt att återvända och en del kvinnor tycker att deras myom börja återföds inom månader efter operation.

Det är därför förståeligt varför många kvinnor vänder sig till en naturlig botemedel mot myom men sanningen är att det helt enkelt inte kommer att vara lämpliga för alla. Om du hoppas att en enda fysisk behandling kommer att göra susen då du är på väg att bli mycket besviken. Trots vad man kan läsa på internet, det finns ingen “magisk” kombination av örter eller enda lösning att krympa myom, men för att lyckas, måste du vara mycket motiverade och villiga att följa en ganska robust uppsättning protokoll.

En mångfasetterad strategi är den enda naturliga botemedel mot myom som verkligen fungerar. Enstaka behandlingar kan ge viss symtomatisk lindring, men de kommer inte att ge en totallösning.

Om du är beredd att ta fullständig kontroll över ditt eget helande och genomgå en betydande dietary översyn, tillsammans med rengöring och detox protokoll, genomgå utöva rutiner, titta på din stresshantering och införliva tillskott i din kost, kan du lyckas väl. Om du däremot väntar en konventionell lösning, då ett naturligt botemedel mot myom är förmodligen inte lämpligt.

Skriven av en nutritionalist, skribent inom området hälsa och tidigare muskelknutor lidande själv, är det system jag rekommenderar banbrytande, och jag är säker på att du äntligen kommer att känna att du har hittat något som fungerar för dig.