kan en öl ingrediens verkligen sätta stopp för din svampinfektion

En sak som ökar i användning i svampinfektion huskurer verktygslåda är kaliumsorbat. Detta är en ganska stark svampmedel som används mycket inom livsmedelsindustrin för konservering av livsmedel ämnen och det har också använts under lång tid i bryggerier över hela världen eftersom det kan föras in i bryggningen att stoppa tillväxt av jäst vid den exakta tiden det behöver hända för att göra öl smakar som det ska.

Du kan lätt få denna produkt på platser hälsokost och platser som behandlar hobby av alkoholhaltiga ölbryggning drycker som öl. För att göra det effektivt och inte kunna orsaka någon skada. Du måste späda ut det och göra lösningen styrka i området för cirka tre procent. I enkla ord som betyder att lägga ungefär en matsked av kaliumsorbat att ungefär varje kopp vatten som du använder.

Ansökan är inget extremt svårt, du kommer att doppa en tampong i lösningen och sedan in fuktad tampong i slidan. Du bör använda en på kvällen vid läggdags och en annan på morgonen. Om du följer detta mönster i flera dagar bör du ganska snabbt sätta stopp för dina elaka och irriterande svampinfektion.

Om du tycker att det är för svårt att sätta en våt och utökad tampong in dig slidan kan du antingen få lite hjälp bilda en bekant eller föra in tampongen i torr och sedan använda en annan metod för att spruta in lösningen i slidan och låter tampongen absorberar det på det sättet.

Oavsett hur du hanterar det, verkar tillämpningen av en liten kaliumsorbat som det är ett bra hem rättsmedel för att behandla en svampinfektion.