Jag har foundthat maledoctors behandlar kvinnors hälsofrågor mer sympatheticallythat sina kvinnliga motsvarigheter

Du kan titta igenom referensmaterial för att ta reda på om hälsofrågor, men det är viktigt att komma ihåg att det finns vissa problem som är specifika för kvinnor. Du kan hitta en hel del information, men det blir knepigt när det kommer till kvinnor, AOS hälsofrågor. Du kan fråga om saker som kan gälla vem som helst, men det finns andra saker som du måste tänka på när du kör över saker som kan vara specifika för enbart kvinnor. Om du inte? T tro mig, hålla behandlingen.

Jag har haft erfarenhet av manliga och kvinnliga läkare. Jag har haft kvinnor, AOS hälsofrågor som verkar besvaras olika av varje annan läkare. Du kanske tror att kvinnliga läkare har ett bättre grepp om kvinnor, aos hälsa frågor, men du får reda på att du inte är rätt om detta. Den ena läkaren som gav mig de mest definitiva svar och användbar information var en man. Kvinnan läkaren jag gick till gav mig mycket vaga svar och visste? T verkar ha tid att lyssna på min oro.

Mina kvinnor, AOS hälsofrågor hade att göra med att försöka få barn. Jag hade en känsla av att det var mer på gång med mig än bara dålig timing. Jag visste att det fanns en möjlighet att jag kanske har PCOS. Min kvinnliga läkare inte skulle ta mig på allvar, och hon sa att det var allt i mitt huvud. Var och en av mina kvinnor, var aos hälsa frågor möttes med ogillande och en övergripande känsla av att hon inte lyssnar på ett ord jag sa och var inte villig att erkänna att hon inte? T vet allt.

Jag beslutade att ta mina kvinnor, AOS hälsofrågor till någon annan. Denna gång hittade jag en manlig läkare. Fast jag hade alltid föredragit en kvinnor när det kom till reproduktiv hälsa, bestämde jag att jag kanske kort siktats i den frågan. När jag pratade med denna nya läkare om mina kvinnor, aos hälsofrågor han lyssnade på allt jag hade att säga, och han beordrade tester baserade på mina misstankar. Inte nog med att han bekräftar att jag har PCOS, arbetade han med mig att gå igenom informationen och behandlingar.

Onödigt att säga, han har varit min läkare sedan. Fast jag har ännu inte lyckas med en fullgången graviditet, jag åtminstone vet vad som är fel med mitt system, och jag kan arbeta för att rätta till problemet. Inte alla saker är så komplicerat som PCOS, men tänk bara på att döma en läkare med vad de kan göra för dig, och inte på deras kön.