ivf kostnadsdata och priser framgång – en verklig illustration

Ivf är vanligtvis den sista alternativ för de flesta. Jag vet detta genom personlig erfarenhet eftersom mitt första barn var en produkt av IVF-behandling. Därför är jag mer än passande att skriva om detta ämne, från en patient synpunkt naturligt, och berätta om mina erfarenheter samt dela med dig av resultaten av min egen forskning.

Syftet med denna korta artikel är att visa dig de kostnader som är förknippade med IVF och även erbjuda dig en kort översikt över exakt vad IVF förfarandet kommer att kräva i form av mediciner, träffsäkerhet, tidsramar etc. Jag kommer att släppa in dig på en eller två trick på hur man sparar stora dollar på priset på IVF. Sist av allt, jag kommer att berätta om en fantastisk ny helt naturlig botemedel som jag hittade som hittills har ett otroligt hundra procent graden av framgång.

Det är viktigt att kortfattat gå igenom själva IVF-behandling innan vi diskuterar kostnader eftersom det finns några viktiga begrepp som du behöver för att förstå i termer av hur IVF vanligen prissatta. Här är den kompletta IVF processen förklaras så tydligt som möjligt. Inledningsvis kommer du att bli ombedd att hålla koll på din menscykel så att du kan följa när du har ägglossning. Du kommer därefter att uppmanas att injicera hormoner direkt i din kropp varje dag i två till tre veckor innan ägglossning för att öka din äggproduktion. Normalt skulle du ge bara 1-2 ägg varje cykel. Detta skulle dock inte vara tillräckligt för kraven i IVF helt enkelt eftersom det verkligen är en lek med siffror och om du får slut på ägg skulle du behöva upprepa hela hormonbehandling. Tro mig, detta är mycket önskvärt! När du har ägglossning dina ägg tas bort och placeras i labbet. Killen kommer in (absolut no pun intended) och gör sin bit och sedan specialisten utför mirakel och producerar med lite tur, så många embryon som möjligt och lägger dem på is. Det kommer att finnas vissa variationer inom denna behandling men effektivt, och i synnerhet avseende syftet med detta inlägg, är denna disposition tillräcklig.

Ganska ofta de priser för IVF tillhandahålles i allmänhet som per cykel. Vad detta i grunden betyder är att när du slutför en enda kurs av hormonbehandling, behöver du inte betala för en andra gång om du har fått en lämplig mängd av embryon som är tillgängliga för implantation. Den största delen av IVF kostnaden är i den medicin du injicerar för att producera ägg och även i avlägsnandet av dessa ägg. Trots detta, se till att fråga som vissa kliniker avgift för varje implantation. Ytterligare saker ibland uteslutna från den noterade kursen består av läkemedelskostnader samt månadsavgifter för att hålla dina frysta embryon. Kostnaden för IVF per cykel kan variera från tolv tusen dollar per kurs inom USA hela vägen ner till ett par tusen dollar i Kina och Indien. Frågor för dig att ta hänsyn till här är resekostnader samt troliga nivåer ångest. Det kan ofta vara bäst att vara hemma eftersom du är mycket mer sannolikt att vara lugn, vilket kan ha en positiv inverkan på din framgång.

För att vara helt uppriktig med dig, IVF framgång är inte så bra. Medan jag kan berätta att vi föll gravid på vår allra första cykel, detta är bara inte fallet för de flesta par. Ju äldre du är, desto mindre sannolikt är det att du kommer att bli gravid. När det gäller kvinnor under 35 den genomsnittliga graden av framgång är strax under 30%. Detta går ner därifrån till strax under 1% för kvinnor mer än 44 år gamla. Dessa är hårda siffror. Effektivt, vad detta innebär är att mer än sextiosex procent av er inte kommer att inse framgång och i en situation där du inte har längre embryon du kommer att krävas för att sätta upp med bekostnad och stress av ännu en hormonbehandling cykel.

Äger du sjukförsäkring? Om du vill vara säker på att titta på din försäkring grundligt som du kan ha rätt att kräva en del, eller möjligtvis ibland hela, kostnaden för din IVF. Personligen är jag säker på att BUPA inkluderar IVF i några av sina planer sjukvårdsförsäkring eftersom vi hävdade den totala kostnaden när vi gick igenom IVF-processen.