inte berätta wife_ nätet diamantsmycken – hemligheten varje man behöver veta

Diamantsmycken är inte något jag normalt kasta massor av pengar på, särskilt som jag inte har massor av pengar ändå. Under de senaste åren pengar har varit lite tight, men när vi marscherar självsäkert in i det nya året saker verka lite mer positiv. Det är dags kanske att tänka om stänk ut lite, och behandla dem närmast oss till något som de inte kunde ha väntat under de senaste månaderna. Diamant ringar och diamantsmycken fästingar just en sådan låda.

För några år sedan var jag kanske inte har tänkt två gånger dyker ner till juvelerare i stan och välja något trevligt för min fru. Kanske en vacker diamant halsband, eller en diamantring. Jag minns att plocka upp ett diamanthalsband och bara tittar nonchalant på prislappen. Dessa dagar har blivit absolut ingenting mer än minnen nyligen. Men bara för att tiderna har varit hårt betyder inte att diamantsmycken inte borde vara överkomligt.

Naturligtvis finns det en betydande skillnad mellan att köpa billiga smycken och bra kvalitet diamantsmycken. Om det är bra gjort, bra snitt och vackra, sedan diamantsmycken har sitt pris. I många fall stiger i värde med åren, och många människor överväga att köpa diamantsmycken lika mycket en investering som något annat. Diamanter tar ett par miljoner år att forma, och så äga en diamant halsband är lite som att äga en del av jordens historia som bara kan bli mer värdefulla med tiden.

De säger att diamanter är en flickas bästa vän, och verkligen ge en gåva av diamantsmycken är ett djärvt uttalande som förstås omedelbart. Ögonblicket locket lyfts och diamanten fångar ljuset, det kommer garanterat att bli en liten flämtning, och en omedelbar förståelse för betydelsen av din gest. Oavsett om det är att gratulera någon, eller att göra ett förslag, kanske som ett tecken på kärlek eller en bekräftelse på att känslorna är fortfarande lika sant, säger diamantsmycken precis vad du vill, men med färre ord.

Jag bestämde att jag skulle hjälpa sparka i år på plats genom att välja några vackra diamantsmycken för min fru, bara för att se till att hon inte känner att de senaste två åren har inneburit en romans crunch samt en kreditåtstramning. Men precis som jag gjorde planer på att bege dig till high street, fick jag plötsligt idén att ta en titt på nätet först.

De flesta människor uppskattar fördelarna med att köpa på nätet. Till att börja med finns det bekvämligheten med att kunna lata sig med en kopp kaffe surfa på din fritid. Men det finns också det faktum att online juvelerare har mycket färre omkostnader. Den high street juvelerare måste ha mycket avancerade och mycket dyra säkerhetssystem på plats, för att inte nämna butiken hyra och personal att betala. Detta innebär att ofta online återförsäljare är mycket billigare.

Efter att ha tillbringat en hel medan du surfar på nätet juvelerare jag fann mig själv att spendera en avsevärd tid på att leta igenom det enorma utbud av diamantsmycken som erbjuds av Lloyds familj juvelerare. Baserad i Storbritannien att de inte har en high street närvaro, istället handlar helt online, med direkta leveranser länkar från tillverkaren. Jag hittade fantastiska smyckesdesigner diamant på upp till 80% rabatt motsvarande områden i high street, vilket innebär att jag hade råd att köpa fler, och bättre, utan att bryta banken.

Lloyds Familj Jewellers har en mycket lättnavigerad hemsida, och ändå jag verkade tillbringa en mycket lång tid på det. Till skillnad från i en butik jag kunde slappna av, surfa på hela sortimentet på min fritid, kaffe i handen. Jag satte slutligen på en diamantring för min fru, och en uppsättning av diamant örhängen för min dotter. Jag kollade deras betalning sida, vilket är helt säkrad, och bara tre dagar senare objekten anlände – och var ännu mer imponerande i verkliga livet än jag hade hoppats. Nu är allt jag behöver göra är att hålla masken när de lekfullt förmana mig för att vara alltför generös!