information om bröstcancer botemedel

Bröstcancer är bland de vanligaste och farligaste formerna av cancer, som utvecklas i de inre vävnaderna foder bröst. Bröstcancer är också märkta som hormon-positiv eller en hormon-negativ cancer som bestäms enligt deras känslighet för hormoner som progesteron och östrogen.

Den teknik som används för behandling av bröstcancer beslutas i allmänhet avgöras av den typ och stadium av bröstcancer. Bröstcancer stadier är i stort sett progressivitet av sjukdomen. Denna gemensamma cancer slag i stor utsträckning identifieras för att vara en dödlig sjukdom.

Sorter av behandlingen bröstcancer strategier

En hel del av användbar behandling för bröstcancer kategoriseras som kliniska och standard botemedel. Standardiserat sätt att behandla bröstcancer är främst vanligt. Ett antal av de typiska terapier är kirurgi, hormonterapi, kemoterapi, strålbehandling och målinriktad terapi.

Nedan nämna är de konventionella Cancer Treatment sätt:

Ett. Operationer: Ett av de enklaste och eventuell behandling för att bli av cancerceller kommer att vara en lyckad operation. Hela bröstet eller kanske en partiell del av bröstet tas bort bestäms av mängden av spridning och i vilket led sjukdomen har framskridit. De cancer operationer är främst märks i 4 typer. Dessa kirurgi typer är bröstbevarande kirurgi, Total mastektomi, Modifierad radikal mastektomi och Radikal mastektomi.

2. Cytostatika: Cytostatika är verkligen en process genom vilken intern administration av läkemedel hjälper till att förstöra cancerceller och stoppa deras tillväxt.

Tre. Hormonbehandling: Denna typ av bröstcancer terapi innefattar införsel av läkemedel som upphäver ett resultat av hormoner som inducerar cancersvulst. Östrogen är erkänt att inducera expansionen av bröstcancer i klara fall.

4. Strålbehandling: hög energiförbrukning röntgenstrålar används oftast som ett alternativ för droger för att döda cancercellerna och hindra dem från att växa.

Fem. Målsökande terapi: Riktad terapi är också mycket effektivt sätt att behandla cancer genom att förstöra varenda en av de oönskade cancerceller och vävnader från kroppen. De riktade terapier som används vid behandling av bröstcancer är i allmänhet av två typer, tyrosin hämmare kinas och monoklonala antikroppar.