HypnoBirthing, HypnoBirthing tekniker, HypnoBirthing klasser

Många unga mödrar frukta det värsta under sin första graviditet. Hela glädjen i förväntan av de tre trimestern bortblåst som D-dagen närmar sig. Rädsla, ångest, stress och oro är vanliga känslor hos blivande mödrar. Den känslomässiga stöd av familj, vänner och läkare inte tillräckligt för att dämpa dessa negativa känslor. När allt skulle familj och vänner inte möta vad hon kommer in arbetskraft rummet.

Hypnobirthing är ett unikt koncept som hjälper till att lindra ångest och stress i samband med förlossningen. HypnoBirthing tekniker innebär enkel träning i självhypnos och utbildning relaterad till naturlig förlossning. Hypnobirthing uppmuntrar kvinnor att använda sin viljestyrka för att åstadkomma en säkrare, enklare, bekvämare förlossning.

“HypnoBirthing tekniker lägga tonvikt på graviditet och förlossning, och om många små frågor som rör pre-birth föräldraskap, smärre hälsoproblem av blivande modern och hennes pre-födda barn och andra frågor,” sade Nancy Frazer, en sjukvårdare och en prenatal konsult som har bedrivit HypnoBirthing klasser för de senaste tre åren.

“Numera HypnoBirthing videor finns tillgängliga på marknaden. HypnoBirthing filmer finns också på YouTube. Men ingenting kan jämföras med en levande HypnoBirthing klass där du kan träffa en professionell ansikte mot ansikte och diskutera dina specifika problem med dem “, tillade hon.

“Ni får även träffa och prata med en hel del unga blivande mödrar och utbyta erfarenheter med varandra.”

“Jag tackar HypnoBirthing ger mig självförtroende och tydlighet för att identifiera min kropps signaler. I båda mina födslar, trodde ingen runt omkring mig för en sekund hur långt mitt arbete var fram, överraskning, insåg jag att mitt barn var passerar genom förlossningskanalen, sans medicinering, “konstaterade en lycklig mor i hennes en av hennes HypnoBirthing Förlossningsberättelser.

Tusentals sådana historier HypnoBirthing födelse finns på Internet, vilket fick folk att prova dessa unika HypnoBirthing tekniker och med bra resultat. Det finns många unga kvinnor, som liksom sina kamrater, deltog HypnoBirthing klasser och stor nytta av dem. Det finns fler som köpte hem en HypnoBirthing video och såg det på fritiden för att lära sig om självhypnos och dess användning i barnsäng.

“Hypnobirthing är en unik metod, och Förlossningsberättelser prisar dess effektivitet bara inte sluta flöda in HypnoBirthing tekniker är enkla, lätta att använda och roligt att lära sig. Du kan ansluta HypnoBirthing klasser om du får en nära ditt hus. Men detta är en säker metod för att garantera en säker, glad och nästan smärtfri arbetskraft, “rådde Frazer.