huskurer för att bli av en svampinfektion

Om du har återkommande svampinfektioner då du kan söka för effektiva, säkra och snabba sätt att bli av med dina symtom en gång för alla. Ett av de bästa sätten att göra denna önskan är att anställa hem rättsmedel för svampinfektion. Till skillnad från mediciner eller ens några receptbelagda läkemedlen, hem baserade lösningar har en lägre risk för biverkningar och de är mycket lätt att implementera och de är billiga. Nedan kommer du att upptäcka tre av de mest traditionella och effektiva behandlingar som du kan använda direkt från privatlivet i ditt hus.

Tea Tree Oil-En välkänd lösning, är detta inte bara för svampinfektion utan även för många andra vanliga sjukdomar också. För att använda den ska du späda den med lite vatten på grund av det skulle vara alltför koncentrerad till de mer känsliga områdena i ljumskarna. När det är urvattnat, kan du applicera lokalt det liksom in det i slidan för ett par timmar med hjälp av en tampong.

Vitlök-Vitlök innehåller också flera anti-svamp och anti-bakteriella egenskaper för att parera tillväxten av jäst. Skala en kryddnejlika och packa in den i en bit gasväv eller ost trasa och sedan placera lite olivolja till det för smörjning. Placera vitlöksklyftan inuti slidan och låt det stanna ett par timmar. Tecken och symtom brukar börja avta efter några ansökningar.

Vinäger-Det här är en svag syra och kommer att bidra till att återställa den naturliga pH vaginala miljön. När du har en svampinfektion i slidan blir grundläggande i naturen och detta pH kommer avancera snabba framväxten av candida celler som endast kan förvärra dina symtom. För att återfå den naturliga pH-nivån, kan du sitta i ett bad som innehåller flera droppar ättika för cirka 30 till 40 minuter.