hur pueraria mirifica förstora brösten

Pueraria Mirifica, även känd som White Kwao Krua, är en inhemsk ört från Thailand som innehåller fytoöstrogen (den vetenskapliga termen för östrogen som härrör från växter). Studier tyder på att detta mirakel ört har många starka föryngrande effekter på den kvinnliga kroppen. Den mest framträdande av dessa effekter ingår en ökning av storleken och fastheten i bysten och en mjukare mer ungdomlig hud textur.

Men hur förstora en enkel ört som Pueraria Mirifica bröst? För att besvara den frågan måste vi först veta lite om bröst själva. Ett bröst består av en samling av lober, som i sin tur består av lobules och körtlar mjölk. Men vad ger egentligen ett bröst storlek och form är det fett och bindväv som täcker lober. På grund av detta varierar storleken och formen på brösten ofta kraftigt mellan individer och påverkas av ett stort antal olika faktorer som inkluderar genetik, ålder, vikt, menstruationscykeln, och hormonbalans.

De hormoner som mest påverkar storleken och formen på brösten är östrogen, progesteron och prolaktin. Dessa är de hormoner som är ansvariga för att förändra brösten “körtelvävnad under menstruationscykeln, med östrogen är den viktigaste av de tre.

Det är där Pueraria mirifica kommer in Som tidigare nämnts, innehåller det en typ av phytoestrongen. Vad som gör denna speciella fytoöstrogen bättre än andra är införandet av miroestrol och deoxymiroestrol, två föreningar som är mycket lik den främsta mänskliga formen av östrogen, estradoil. Denna likhet ger betydligt högre östrogen aktivitet än vad som är möjligt med andra fytoöstrogener. Ökningen av östrogen, som sker genom Pueraria Mirifica, ökar blodcirkulationen, vatten och ansamling av fett, och vävnadsregenerering i brösten, vilket resulterar i starkare och fastare bröst och samtidigt förbättra hudens struktur.

Pueraria Mirifica har också en hög isoflavoninnehåll. Liknande isoflavoner kan också hittas i sojabönor, men är betydligt mindre koncentrerad och mindre effektiva än de som finns i Pueraria Mirifica. Studier har visat att dessa isoflavoner kan bidra till att förebygga en mängd allvarliga sjukdomar och medicinska tillstånd, inklusive bröstcancer, prostatacancer, tjocktarmscancer, hjärt-och kärlsjukdomar, och klimakteriebesvär syndrom.

Förutom att förstora brösten, förbättrar hudens struktur, och bidrar till att förebygga många sjukdomar, har Pueraria Mirifica också visats öka vitaliteten, förbättra hårets struktur och utseende, och fungera som en anti-rynk agent. Med så många positiva egenskaper, är det inte konstigt att Pueraria Mirifica ofta har kallats ett mirakel ört. Läs mer genom att besöka
http://www.breastenhancerguide.com 24/7.