hur man ska behandla myom naturligt – 2 strategier för att hjälpa

Om du vill veta hur man ska behandla myom naturligt, det finns ett antal olika strategier som du kan prova. Förhållanden såsom myom svarar ofta bättre på ett mångfasetterat synsätt eftersom det är oftast omöjligt att fastställa den exakta orsaken, vilket innebär att isolera en viss behandling är oerhört svårt.

Konventionell behandling kringgår orsakerna till muskelknutor och bara behandlar symptomen. Problemet här är dock att när behandlingen är över och tiden passerar, muskelknutor är mycket troligt att återföds som de bakomliggande orsakerna är fortfarande mycket närvarande. Även hårda kirurgi och hormonbehandling med alla dess inneboende biverkningar är inte permanent och många kvinnor ifrågasätter logiken i det. Sannerligen, läkare rekommenderar ofta en “vänta och se”-strategin, bara förespråkar behandling i de mest allvarliga fallen.

Att behandla myom naturligt, måste du överväga de möjliga orsaker och sedan utveckla en strategi som eliminerar var och en, så att din kropp inte kan stödja tillväxten av myom som de förhållanden under vilka de trivs helt enkelt inte längre föreligger.

Vanliga riskfaktorer verkar vara: –

* Överskott östrogen
* Övervikt
* Ha en ansamling av toxiner i levern
* Att äta en dålig kost
* Genetiska / ärftliga faktorer
* Insulinresistens

Till att börja hantera din vikt är ett bra sätt att behandla myom naturligt eftersom den har dubbla fördelar. Som din vikt sjunker, så kommer nivån av östrogen i kroppen som fettceller är en sekundär tillverkning och lagringsplats. Detta kan naturligtvis kombineras med att ändra din kost till det bättre. Du bör sträva efter att äta massor av färsk frukt och grönsaker, som syftar till att konsumera ekologiska produkter där så är möjligt. Undvik mat med tillsatser och konserveringsmedel och hålla din konsumtion ner till ett minimum. Vad du dricker är också viktigt och du bör dricka minst 2 liter filtrerat vatten dagligen, undvika kolsyrade och koffeinhaltiga drycker.

En lever detox kan hjälpa till att behandla muskelknutor naturligt eftersom det är ett bra sätt att ta bort gifter och bekämpningsmedel som omedvetet har som konsumeras samt minska nivåerna av östrogen-härma ämnen. Om inte utsöndras, kan dessa gifter “bränsle” fibroid tillväxt.

Dessa två strategier kan kombineras med andra protokoll såsom stresshantering, rengöring regimer och kosttillskott.