hur man ska behandla bakteriell vaginos naturligt – hem behandling av vaginal lukt

Om du vill veta hur man ska behandla bakteriell vaginos finns ett antal enkla åtgärder du kan vidta. I lindriga fall kan de vara allt som behövs för att lösa problemet som hem behandling för vaginal lukt kan vara förvånansvärt effektivt.

Men i svårare fall eller när det gäller kvinnor som lider av upprepade attacker, kan en mest robusta lösningen krävas och den goda nyheten är att det fortfarande hemma behandling som garanterat att vara framgångsrika och som undviker användningen av dyra antibiotika som kan ha obehagliga biverkningar.

Ett enkelt hem behandling för vaginal lukt är äppelcidervinäger. Ett par koppar till ett varmt bad kan göra hela skillnaden och kan hjälpa neutralisera de bakterier som orsakar bakteriell vaginos. Äta levande, kan naturlig yoghurt också hjälpa som “användare” bakterier (Lactobacillus) i yoghurt kan hjälpa fylla kroppens utbudet, vilket ombalansering av bakteriell obalans som orsakat symtomen i första hand. Vissa kvinnor tycker också att det är bra att ta Lactobacillus i kapselform och dessa finns tillgängliga till en rimlig kostnad från hälsokostbutiker.

Tea tree olja, som har kraftfulla antibakteriella egenskaper, kan även användas som en behandling för bakteriell vaginos och är tillgänglig som en ren olja, som kan läggas till badvattnet eller som vagitorier.

När man beslutar hur man ska behandla bakteriell vaginos, måste du titta på hur ofta du lider av sjukdomen och hur allvarliga symtomen är. Milda, passerar symptom kan inte vara mycket av ett bekymmer men återkommande skjutningarna så småningom kan leda till inflammatoriska sjukdomar och även leda till infertilitet. I dessa fall är det klokt att överväga att använda en behandlingsplan som lovar att hjälpa dig att utrota bakteriell vaginos för gott.