hur man ska behandla bakteriell vaginos naturligt enkla bv botemedel

Bakteriell vaginos är ett vanligt tillstånd som orsakas av en överväxt av bakterier. Det vanligaste symtomet är en fiskliknande lukt flytningar som kan vara mer märkbar efter kön och strax efter menstruation. Emellertid är detta villkor också vanligt i sexuellt inaktiva kvinnor.

Om du vill veta hur man ska behandla bakteriell vaginos naturligt, det finns ett antal saker du kan göra, men det finns inget substitut för en komplett, holistisk botemedel som kommer att garantera att du kan vara fri från villkoret för gott.

Den tekniska beskrivningen är en “förändring i bakteriefloran i slidan från främst Lactobacillusart för höga koncentrationer av anaeroba bakterier.”

Under normala förhållanden, de svagt sura, Lactobacillus bakterier, trivs i slidan och är ansvarig för att upprätthålla vaginal hälsa. När de störs, detta orsakar skadliga bakterier att föröka sig och dessa är ansvariga för att orsaka obehagliga symptom. Det är väldigt ofta någon uppenbar orsak till BV, men vissa kvinnor verkar vara predisponerade för bakteriell vaginos och verkar inte kunna skaka bort det, ofta har upprepade utbrott för år.

Nu även enstaka händelser är sällan farliga, det finns starka bevis som tyder på att det i vissa fall, kan obehandlad bakteriell vaginos leda till inflammatoriska sjukdomar och infertilitet. Det gör fullständig mening att undanröja villkoret för gott, inte bara för vår framtida hälsa utan för att vi helt enkelt inte vill ha den förlägenhet som BV kan medföra, särskilt till våra intima stunder.

För er som vill veta hur man ska behandla bakteriell vaginos naturligt, det finns ett par enkla åtgärder du kan vidta. För det första kan som vi vet att de positiva (Lactobacillus) bakterier har utarmats, vidta åtgärder för att återinföra den i slidan bidra snabb lindring som nyckeln till att bota villkoret är att balansera obalansen!

Live är probiotiska yoghurt rik på Lactobacillus och genom blötläggning en tampong i yoghurt och sätter in det i slidan, kan du se till att slidan blir en hälsosam dos av välgörande bakterier faktiskt vissa kvinnor tycker att det kan lindra en del av obehag i ett par timmar.

Ett annat bra tips är att ta ett bad i vilken du har lagt till ett par koppar äppelcidervinäger. Den milt surt pH-nivå av cider vinäger kan bidra till att balansera pH-nivåer i vagina.

Det är alltid bra att undvika att använda parfymerade produkter runt slidan eftersom dessa kan beröva området av de goda bakterierna. Dessutom gör inte douche och bara tvätta slidan två gånger om dagen.

Det finns absolut inget behov av några kvinnor att drabbas med bakteriell vaginos som det finns ett omfattande system som ger en gjutjärn som du blir helt botade inom 3 korta dagar.