hur man ska behandla bakteriell vaginos hemma-enkla metoder för att bota BV

Om du har bakteriell vaginos, som många kvinnor du kanske redan har provat ändlösa rundor av antibiotika och över disk rättsmedel allt till ingen nytta. Sannerligen, statistiken visar att kvinnor som tar antibiotika kommer sannolikt att drabbas av återkommande utbrott av BV inom några veckor efter avslutad behandling.

Detta leder många kvinnor att försöka upptäcka hur man ska behandla bakteriell vaginos hemma. Det finns belägg för att när det görs på rätt sätt, du har en mycket större chans att en permanent lösning.

Det finns emellertid en varning om detta.

Om du söker på internet hittar du många sidor av generellt användbar information om hur man behandlar bakteriell vaginos hemma. Även om det finns olika typer av åtgärder där ute, är problemet att de är en riktig slumpartat samling och även om det inte finns någon tvekan om att använda en del av de åtgärder i isolering kommer att ge dig några (om än kortvarig) befrielse från dina symptom, den Sanningen är att om du inte använder en strategi som sammanför alla de olika element som behövs för en lyckad behandling, då du kommer att vara tillbaka där du började.

BV är resultatet av en obalans av naturligt förekommande bakterier i slidan. Under normala omständigheter de höga nivåerna av nyttiga bakterier håller skadliga nivåer i schack. När du har bakteriell vaginos, har en obalans inträffade, med skadliga bakterier outnumbering det goda. Det kan vara svårt att avgöra exakt vad orsaken till denna obalans är i en enskild kvinna, men vanliga orsaker är overwashing, douching, en ny sexpartner, bära syntetiska trosor, använda parfymerade produkter runt slidan och även vara “under vädret” .

Om du vill veta hur man ska behandla bakteriell vaginos hemma, är lösningen att föra samman följande behandlingselementen

* Eliminera dina egna triggerpunkter
* Använda symtomatisk lindring för att ge dig snabb lindring från symtomen
* Att öka goda bakterier i slidan
* Killing av överväxt av skadliga bakterier
* Stärka immunförsvaret

Rättsmedel du kan hitta på internet tenderar att vara de som kommer att ge symptomlindring, så att du börjar må bättre snabbt eller del-element i ett bredare bot, som alla är nödvändigt om du vill vara BV-free. Till exempel kan du hitta information om hur du använder probiotisk yoghurt eller tea tree-olja. Båda dessa har sin plats, men endast som en del av en bredare strategi.