hur man kan öka bröst storlek naturligt

Små bröst är en angelägenhet och stolthet för ett antal kvinnor. Kvinnor med mindre bröst tenderar att lida av mindervärdeskomplex och lågt självförtroende och de verkar vara mindre attraktiv för män som alltid vill ha en kvinna med en större bröst. Men bröst kan ökas om du har en vilja och en önskan, behöver du bara ändra dina matvanor och ta några naturliga tillskott för att öka dina bröst storlek.

viktig orsak till små bröst
En av de stora skäl, som hindrar tillväxten av brösten är överdriven produktion av testosteron i kroppen. Som vi alla vet testosteron finns främst i den manliga kroppen vilket är en anledning till varför män inte har bröst. Saken är den att kvinnliga kroppen producerar också testosteron, men i en mycket liten kvantitet, men när det finns en hormonell obalans och det är överdriven produktion av testosteron det avskräcker bröst och orsakar andra problem i kroppen.

hur man håller testosteronnivåerna normala
Det är inte särskilt svårt att föra den tillbaka till normal nivå. Minska intaget av kolhydrater och börja ta mer av fullkorn, färsk frukt och grönsaker och öka protein intag och drick mycket vatten. Detta kommer att hjälpa testosteronnivån komma tillbaka till sin naturliga nivå så sätt underlätta att öka bröst storlek.

ta naturliga mediciner tillsammans med kostförändringar
Kvinnor kan också ta naturliga mediciner som maxbust eller bästa bröst krämer som innehåller örter som Berberis aristata hjälp för att öka bröst storlek. De kommer att hjälpa dig i din strävan att få de större bröst du alltid drömt om och göra män faller för dig direkt.