hur man kan förhindra graviditet stretch marks

Statistiken visar att mellan 75 och 90 procent av alla gravida kvinnor utvecklar graviditet stretch marks under eller efter graviditeten. Denna artikel kommer att diskutera varför graviditet stretch märken uppstå och de sätt som finns för att förhindra graviditet stretch marks både under och efter graviditeten. Fortsätt att läsa för att få omedelbar tillgång till över 50 huskurer för att förhindra graviditet stretch marks under och efter graviditeten.

Eftersom dessa ärr eller hudbristningar går hand i hand med processen för graviditeten, är det i allmänhet oundvikligt och därmed är det svårt att hitta en graviditet kräm sträcka varumärket som hävdar att förhindra uppkomsten av hudbristningar under dräktighetstiden. Således en normal graviditet sträcka varumärket grädde vanligtvis används för att ta bort hudbristningar som bildas efter graviditeten är över och för kvinnorna att återfå smidig hud hon hade innan hon fick sitt barn.

Den mänskliga huden innefattar det yttre epidermala lagret, det inre dermis lager och den subkutana stratum. Dermis är lagret som hjälper huden att behålla sin form och graviditet hudbristningar visas på dermis på grund av överdriven stretching och plötslig viktökning. Graviditet bristningar kan uppstå på bröst, mage, lår, överarmar överallt där fettet tenderar att ackumuleras.

Bredvid dessa växtbaserade bristningar behandlingar, det finns många lotion för graviditet stretch märken bort. Dessa krämer innehåller vitamin C och vitamin E, som fuktar huden. Det är dock inte uppenbart huruvida dessa krämer helt ta bort bristningar, men för att de kan användas för att tona uppkomsten av linjer. Även dessa huskurer är inte skadligt, bör du rådfråga din läkare om du ammar eller är gravid.

Denna regelbunden stimulans kommer att göra din hud starkare, friskare och mer elastiska, se det är bättre rustat för att hantera stress och påfrestningar i din föränderlig kroppsform.

Graviditet bristningar variera beroende på hudfärg av kvinnan. Ljushyade kvinnor kan ha rosafärgad hudbristningar medan mörkhyade kvinnor har ärr som är lite ljusare än hudtonen. Även om bristningar inte kan avlägsnas helt, det är ett genombrott i förebyggande sträcka varumärket krämer som hjälper mycket i fallande synlighet graviditet stretch marks.

Liknar vanliga krämer, finns krämer för gravida består av ingredienser som ökar produktionen av kollagen för att förbereda huden för betydande expansion under graviditeten. Kollagen är oerhört viktigt att lägga flexibilitet och elasticitet till huden och detta bidrar till att bekämpa utvecklingen av stora, synliga bristningar effektivt.

Om du vill bo vacker även om du är gravid och du vill hitta sätt att minska eller förhindra graviditet stretch marks, måste du tänka på några enkla tips som hjälper dig med det. Även om du inte har torr hud, är det viktigt att återfukta huden särskilt under de första månaderna av graviditeten. Kakaosmör liksom andra krämer och oljor kan hjälpa återfuktar huden och låta det vara mer elastisk under sträckning.