hur man kan förebygga bakteriell vaginos – den vanligaste vaginal infektion

Även med hjälp av förskott medicinsk vetenskap, kan vi inte hitta det bästa sättet att förebygga bakteriell vaginos. Bakteriell vaginos, eller BV, anses vara den vanligaste orsaken till vaginal infektion hos kvinnor. Till skillnad från svampinfektion eller candidiasis, är bakteriell vaginos orsakas på grund av obalans av de bakterier som naturligt förekommer i slidan.

Bakteriell vaginos hittade mer hos sexuellt aktiva kvinnor. Fall av denna infektion är vanligen märkt i kvinnorna att ha sex med flera sexpartners eller med en ny partner. När en kvinna lider av denna infektion, kommer hon få symtom som vita flytningar med obehaglig lukt, men utan smärta eller irritation.

Som förebyggande åtgärder för att minska risken för naturliga bakteriell obalans i slidan, kan kvinnor ta några steg som kan visa sig mycket användbart när det gäller att förebygga bakteriell vaginos, BV, och kan undvika några andra komplikationer också.

Även om det kanske inte är möjligt, men som den bästa förebyggande åtgärden, kan stanna borta från att ha sex alls rädda kvinnor från alla typer av sexuellt överförbara sjukdomar. Naturligtvis är det inte möjligt och inte heller lämpligt att hålla sig borta från den dyrbara gåva av naturen som ger intensiv njutning i vårt liv. Tja, njuta av sex, men med den kända och legitima partner, make om du är gift, eller bara med din mest betrodda manligt sällskap. Detta är det bästa sättet att förhindra bakteriell Vagionisis, den vanligaste vaginal infektion, liksom alla andra sexuellt överförbara sjukdomar.

För de kvinnor som tycker om sex med någon menar, är det bästa sättet att förebygga bakteriell vaginos begränsa strikt antalet sexpartners. Att uppfylla en önskan med mer än en partner åt gången, eller byta partner ofta, definitivt ökar risken för bakteriell vaginos och andra sexuellt överförbara sjukdomar till högre nivåer. Det kan även bjuda in de mest dödliga sexuellt överförbara sjukdomar, som HIV.

Vaginal douching kan orsaka bakterier som finns i slidan för att driva vidare och in i livmodern och äggledarna. Detta kan orsaka infektioner och andra sjukdomar. Undvika douches kan rädda dig från riskerna.

Användning av kondom vid sex kan hjälpa upp saken till viss del, men det är inte en 100% spara lösning.

Periodiska besök till en läkare kan hjälpa många frågor. Dessutom, om vissa symtom eller infektion diagnostiseras, strikt följa alla läkemedel som förskrivs. Aldrig ta BV lätt eftersom det kan leda till andra STD klagomål såsom HIV, herpes simplex virus, klamydia, etc. Förhindra Bakteriell vaginos, den vanligaste vaginal infektion, kan hjälpa dig att leva ett hälsosamt och roligt liv.