hur man kan bli av UVI symptom utan dröjsmål

Om du har en UVI, kommer du utan tvekan vill veta hur man kan bli av UVI symtom. Urinvägsinfektioner kan vara mycket smärtsamt och är den näst vanligaste infektionen-den första är luftvägsinfektioner, inklusive en vanlig förkylning.

Det är viktigt att behandla både infektionen och inte bara för att bli av UVI symptom som om den lämnas obehandlad kan den UVI migrera från urinblåsan upp till njurarna och har potential att orsaka njurskador. Lyckligtvis finns det ett antal självhjälpsgrupper åtgärder du kan vidta som kommer att hjälpa till att lindra symtomen av en UVI därmed ge välbehövlig lättnad.

självhjälp steg

* Drick mycket vatten-runt 6-8 glas är perfekt

* Använd en uppvärmd mikrovågssäker pad eller varmvattenflaska på magen

* Ta ett milt smärtstillande

* Ta ett varmt bad (även om den officiella råd är att ta duschar, gav detta mig välbehövlig lättnad)

* Ät levande yoghurt-en liten kruka dagligen kommer att bidra till att balansera bakterier i urinvägarna.

* Undvik att bära syntetiska trosor-bomull är bäst

* Försök 2 glas osötad tranbärsjuice dagligen detta kan hjälpa till att stoppa bakterier fastnar i urinblåsan väggarna

* Ät mycket frukt och grönsaker som detta kan bidra till att stärka immunförsvaret

* Ta en C-vitamin tablett dagligen

Dessa självhjälp steg kommer att lära dig hur man kan bli av UVI symtom. Men om smärtan har varat mer än 24 timmar eller är särskilt allvarlig, bör du vidta ytterligare åtgärder för att säkerställa att du eliminera infektionen. Ett besök till läkare kommer ofta att fråga ett recept på antibiotika, men det är sällan det bästa sättet att behandla en UVI. Urinvägarna har ett fint balanserat system av bakterier, både bra och dåliga. Under normala förhållanden, är de goda bakterierna är tillräckliga för att döda eventuella oönskade “dåliga” bakterier. Men det finns tillfällen då de dåliga bakterierna växer snabbt och detta ger upphov till symtom på en UVI. Antibiotika ska döda de dåliga bakterier men också döda andra bakterier i urinvägarna och detta kan orsaka biverkningar såsom jäst infektioner. Antibiotika kan också ge upphov till diarré och illamående.

Naturliga behandlingar arbetar främst genom att stärka immunförsvaret, vilket gör det möjligt för kroppen att läka sig själv, medan du använder enkla naturliga steg som snabbt kommer att bli av med smärtan.

Om du vill veta hur fullständigt att bota infektionen med hjälp av en metod som fungerar mycket snabbare än antibiotika, kan du hitta information om en helt garanterad botemedel på länken nedan.

Genom att använda detta botemedel, kommer du att börja känna smärtlindring inom bara några korta minuter och majoriteten av människor är helt smärtfri med följande dag. Denna metod fungerar för både barn och vuxna-inklusive äldre och gravida kvinnor, och har inga biverkningar alls. Dessutom är det helt säkert att tas tillsammans med andra mediciner för orelaterade symptom.