hur man kan bli av bakteriell vaginos naturligtvis – fiona personliga berättelse

Om du vill veta hur man kan bli av bakteriell vaginos naturligt, det finns en hel del information på Internet som skulle kunna hjälpa. En vän till mig, som heter Fiona hade drabbats av detta tillstånd i flera år och har tillåtit mig att berätta hennes sökande efter ett botemedel.

Fiona trodde att hon hade försökt allt möjligt och det hade fått till en punkt där det förstör hennes liv. Hon bara aldrig tycktes vara fri från symtom i mer än en dag eller så och hade att brottas med magen-spottar fiskliknande lukt och kopiösa mängder av flytningar. Hon var också röd-raw “där nere” från ständigt kliar att lindra brännande.

fiona berättelse

“Förra året, precis som min semester närmade sig, började jag märka att jag hade en dålig lukt omkring mig. Det var annorlunda än vanliga” kvinnas doft “och mycket kränkande, att känna mig sjuk. Jag var inge med min äldre syster på den tiden och hon nämnde det för mig. Jag var helt förskräckt. Inte bara jag vet att jag hade denna lukt men andra runt mig också visste!

Detta innebar att min chef kunde luktar det, folk på bussen, mina vänner, även min bror!

Jag gick till doktorn en dag eller så senare och han sa att jag hade bakteriell vaginos. Jag kom iväg med komma antibiotika. Föga anade jag då att det skulle bli den första av många recept. Mycket till min lättnad, inom ett par dagar, hade lukten borta och jag var tillbaka till det normala.

Men inom några veckor, att alltför välbekant lukt återvände och jag gick till läkare för lite mer antibiotika. Denna åtgärd upprepades flera gånger under ett par månader och jag var i slutet av min tjuder. Jag hade också provat alla dyra över disk grädden går, men ingenting drabbade plats. Jag hade ett jobb som inkluderade nära kontakt med manliga och kvinnliga patienter och jag var så pinsamt eftersom jag visste att de måste ha trott att jag var smutsig.

Jag hade alltid en påse full med våtservetter och vävnader, tillsammans med ett par par rena trosor. När på jobbet var jag alltid på badrummet försöka städa upp mig, skulle jag duscha minst två gånger om dagen. Jag kan bara inte verkar veta hur man kan bli av bakteriell vaginos oavsett hur hårt jag försökte.

Så småningom anförtrodde jag på en arbetskamrat, Heather. Jag jobbade som en tandsköterska och en av de andra sjuksköterskorna hade blivit en god vän. Hon medgav att hon hade märkt att jag luktade illa, men visste inte vad han skulle säga till mig. Jag var på min lägsta här som jag trodde att jag hade gjort ett ganska bra jobb med att dölja det, men uppenbarligen var det inte tillräckligt bra! Det var så pinsamt att tänka att den manliga tandläkaren jag arbetat nära med också skulle ha märkt.

Heather erkände att hon en gång hade lidit, och hade funnit ut hur man bli av bakteriell vaginos naturligt med hjälp av några enkla strategier. Det var några av de tips hon delade-och de verkligen gör jobbet och för en del kvinnor, kan de vara allt som behövs för att eliminera BV.

* Ta 2 vitlök kapslar dagligen. Vitlök är en naturlig antiseptisk och arbetar inifrån och ut
* Blötlägg en tampong i levande yoghurt och lämna i slidan för en timme eller två. De “goda” bakterier hjälper döda skadliga bakterier som orsakar problemet
* Tvätta inte alltför mycket som detta band inom sitt naturliga smörjmedel och orsakar ytterligare obalanser
* Försök tea vagitorier tree olja, eftersom de är naturligt antibakteriell
* Upp ditt intag av färsk frukt och grönsaker och ta en bra allround kosttillskott

Dessa tips hjälpte verkligen och lättade mina symptom natten. Men för att vara säker på att bli av BV helt, sa Heather mig att det var viktigt att ta reda på vad som skulle kunna utlösa mina attacker. Det finns massor av olika orsaker till bakteriell vaginos och systematiskt eliminera dessa är nyckeln. I mitt fall använde jag ett antal olika strategier som jag var inte riktigt säker på vad som orsakar mitt.

Inom 3 dagar, kände jag mig som en annan person. Mina symptom var borta, och inte ett antibiotikum i sikte! Sedan dess har jag lidit aldrig från ett annat utbrott, något jag bara inte tror är möjligt på den tiden! “