hur man handskas med mastektomi

Mastektomi: fullständigt eller partiellt avlägsnande av brösten av en kvinna på grund av medicinska skäl. Mestadels mastektomi görs för att förhindra bröstcancer i stället för att bota den. Det kan även göras på män också, som har vävnader bröstcancer i dem. För människor som har genomgått mastektomi, har speciella behåar införts. Dessa behåar är också till hjälp för män som vill veta hur man ska korsa klänning.

Brösten är en den viktigaste symbolen för den kvinnliga formen. När en kvinna genomgår mastektomi, är det ytterst svårt för henne att ta itu med världen. Hon är inte bara synd utan även ses som någon annan. För att övervinna detta trauma och återfå självförtroende, silikon infoga behåar och bysthållare mastektomi är användbara.

Mastektomi behåar skiljer sig från vanliga behåar i att de förstnämnda innehar tunga bröst fast i en ficka. Detta förhindrar bröstet från tunga bröstproteser från att röra sig i dess ställe. Detta gör att bäraren spänning fri hela dagen. Dessa mastektomi behåar är också mycket bekvämt för dagligt bruk. Mastektomi behåar se till att självförtroendet av kvinnan inte försvinner efter operationen. Dessa behåar säkerställa att kvinna kan vara lika aktiva efter operationen. Kopp storlekar från A till H är oftast tillgängliga. En mängd olika mastektomi bras kan köpas beroende på användning. Man kan välja mellan mastektomi sömlösa bh, sport bh, och vanliga behåar.

Det har noterats att bröstcancer är en av de tio bästa orsakerna till död för kvinnor i USA. I ett försök att förhindra bröstcancer, är flera unga kvinnor som genomgår mastektomi efter iscensättning graden av cancer. Det finns två lösningar för mastektomi, proteser och mastektomi bras. Den protetiska bröst användes i stället av bröstet bort kirurgiskt. Den protetiska bröst består av silikon och exakt liknar formen av naturliga bröst. Mastektomi behåar har särskilda fickor som håller protetiska former silikon bröst på plats.

För att se till att kvinnor som genomgått mastektomi inte ge upp hoppet om ett normalt liv på grund av förlusten av en av sina bröst, en mängd mastektomi behåar har lanserats. De görs mer attraktiva och bekväma. Eftersom det går igenom den fysiska och psykiska trauman av att ha ett bröst bort på grund av bröstcancer är för mycket att hantera, bära oattraktiva mastektomi behåar bara gör saker värre.

Frånvaron ett bröst och den synliga skillnaden dishearten ofta en kvinna efter mastektomi. Även män som vill veta hur man ska korsa klänning hitta silikon bh mycket användbar. De ser naturligt och kan inte skiljas från riktiga bröst. Även konstgjorda bröst kan rekonstrueras, mestadels kvinnor med mastektomi och män som vill korsa klänning välja silikon bh. Utan att genomgå ytterligare operationer, kan de ha vad de vill. Dessa silikon barer stöder kroppshållning och förebygga nackproblem. Män som vill lära sig att korsa klänning hitta silikon bh som ett bra alternativ.