hur man bli gravid med myom

Om du lider av denna gemensamma villkor, kanske du undrar hur du kan bli gravid med myom. Vid en sådan känslig tid, många kvinnor har rädslor men när du är medveten om att du har muskelknutor och att de är belägna i eller runt livmodern, är det bara naturligt att du kan ha ökad ångest.

När det händer, de flesta kvinnor med myom går på att tänka normalt och har en okomplicerad graviditet och en normal förlossning. Men det kan inte förnekas att myom ibland kan orsaka problem i en minoritet av kvinnor och de får välja, skulle de flesta kvinnor föredrar mycket att vara fri från muskelknutor om de överväger en graviditet eller inte.

Om du är i samma situation som undrar hur man bli gravid med myom, varför inte överväga att använda en naturlig behandling för att krympa dem innan du börjar försöka få barn. Detta bör säkerställa att eventuella obehagliga symptom har försvunnit före befruktningen och i de flesta kvinnor börjar krympa inom några dagar.

Placeringen och storleken på muskelknutor är de två faktorer som mest påverkar om svårigheter uppstår vid tidpunkten för befruktningen. Om fibroids är belägna i närheten av livmoderhalsen, delvis eller praktiskt taget blockerar ingången, sällan de kan förhindra spermier in i livmodern. På liknande sätt kan fibroids belägna nära till ingången av äggledarna förhindra passage av spermier. En stor fibroid i livmodern kan ibland förhindra implantation eller orsaka missfall. Myom ligger precis under livmoderslemhinnan kan ibland orsaka utspänd livmodern som det växer för att tillgodose det växande barnet. I sin tur kan detta leda till en tidig leverans. Dessutom, kan myom blöda någon gång under den andra trimestern av graviditeten och även om detta kan vara smärtsamt, är behandlingen sällan behövs. Övriga frågor kretsar kring överbeläggning, vilket kan orsaka muskelknutor att trycka på blåsan eller andra inre organ orsakar problem som barnet växer större.

Som ni kan se, de flesta problem uppstår efter befruktningen, snarare än med befruktningen i sig så istället undrar hur man bli gravid med myom, kan det vara värt att överväga vad du kan göra för att minska dina myom innan du försöker bli gravid.

Myom är ett tillstånd som svarar mycket bra på naturläkemedel och de är en perfekt förutsättning för att behandla eftersom de är så sällan livshotande. Det gör fullständig mening att prova en naturlig behandling av myom innan man tar till operation eller någon av de hormonella läkemedel som kan orsaka sina egna biverkningar.