hur man behandlar vaginal torrhet, låg libido och frigidity

Varje kvinna vill uppleva det mesta från hennes intima stunder men på grund av vaginal torrhet, låg libido och frigiditet de inte kan få maximal glädje av dessa stunder. I denna artikel kommer vi att diskutera om dessa sexuella dysfunktioner och hur man behandlar dem.

Både mannen och kvinnan spelar en viktig roll i att tillfredsställa varandra i sovrummet. Låt se sin roll vid samlag. Den manipulation av det manliga könsorganet av honan är inte så självklar och oundviklig fas som hanen spelar en mer aktiv roll än kvinnliga. Men en kvinna som har fullt initierat och besatt av den man hon älskar, alltid, nästan försöker beröra och smeka hans penis med handen så snart den erotiska kärleken pjäsen har rört henne sexuellt.

Frigiditet är ett vanligt problem sett i många kvinnor. Kvinnliga libido förstärkning tillskott tillsammans med varsam kärlek och stöd från sin partner kan arbeta otroligt vid behandling av denna dysfunktion. Den genitala kyss bidrar till att övervinna frigiditet och rädsla i oerfaren kvinna som har haft någon erotisk praktik. Användningen av genitala kyss beror helt på lutning, temperament, individuell känslighet och övning av båda parter.

Det är viktigt att veta att i allmänhet, en kvinna kräver längre tid och ett bredare utbud av stimulans än en människa behöver för att uppnå orgasm. Om man får alltför många kraftfulla förnimmelser innan själva samlaget börjar, då bara lite mer dragkraft behövs för att åstadkomma sin utlösning och orgasm. Lokal stimulering kan bara vara ibland nödvändigt i mannens fall.

Lokala stimulering kan roteras och försämras av otillräcklig mängd slemutsöndring i den kvinnliga partnern, till följd av dålig reaktion av de vestibulära körtlarna till förgående kroppslig eller psykiska excitationer. Om smörjning inte är tillräckligt, varje kontinuerlig friktion av vulva, klitoris och slidan om under manipulation eller samlag skulle orsaka smärta istället för njutning. Det skulle göra dessa ömma vävnader så irriterad och inflammerad att, om kontakten kvarstår, skulle någon sexuell aktivitet blir omöjligt i sådana fall, i avsaknad av naturliga smörjning, måste den bytas ut av några artificiella fuktgivande gel som gör delar hala.

De mest lämpade genitala smörjmedel är örtpreparat som är så smörj i vatten och innehåller mycket få irriterande de måste likna den naturliga sekret som de ersätter. Vigorelle och HerSolution Gel är två mest populära kvinnliga libido förbättring geler. Dessa smörjmedel inte bara hjälp med vaginal torrhet, men också förbättra libido och stimulans och förbättra sexuell vigör och lyhördhet. Dessa är enbart gjorda av växtbaserade ingredienser.

Copyright © Anna Patrick, All Rights Reserved. Om du vill använda denna artikel på din hemsida eller i din ezine, göra alla webbadresser (länkar) aktiva.