Hur krympa myom naturligt – alternativ behandling av myom

Om du har letat efter information för att visa dig hur man krympa myom naturligt, kan du bli besviken med den information som du har stött på hittills. Jag var i samma läge för ett par år sedan.

Efter lider outhärdliga symptom orsakade av mina förstorade muskelknutor i över ett år, fick jag höra att en hysterektomi var det enda alternativet. Andra behandlingar som antingen bort enskilda muskelknutor eller arbetat genom att krympa dem genom att blockera bort sin blodtillförsel var inte ett alternativ för mig. I själva verket var dock jag inte alltför förtjust i dessa behandlingar ändå som jag hade läst att de skulle växa tillbaka efteråt.

Jag läst igenom Internet efter information som jag skulle läsa en hel del framgångshistorier om hur en del kvinnor hade lyckats krympa myom naturligt. Dock kunde jag aldrig stött på några konkreta råd-vad jag hittade var en samling till synes slumpartat rättsmedel och konstiga behandlingar som gav mig inget förtroende whatsover. Det var verkligen inget steg-för-steg-guide att ladda ner!

Så småningom kom jag över en kvinnlig alternativa utövare som specialiserat sig på alternativ behandling av myom. Sådana praktiker är få och långt mellan, och kan vara mycket dyrt att konsultera. Men hon erbjuder ett komplett behandlingssystem för nedladdning och kommer att säkerhetskopiera e-stöd.

Jag beslutade att gå vidare. Behandlingen var helt naturligt och som muskelknutor är sällan livshotande, det gjorde jag inte känner att jag sätter mig själv i riskzonen genom att fördröja min operation.

En avgörande del i krympande muskelknutor är naturligt att titta på mängden östrogen som du har i din kropp. Tänk på östrogen som “bränsle” för muskelknutor. Om du tar bort en del av detta, kan du förhindra ytterligare tillväxt. Eftersom östrogen är producerad av, och lagras i fettceller, är det vanligt att överviktiga kvinnor kommer att bära överskott östrogen, så viktkontroll kan inte förbises. Dessutom är vissa kvinnor drabbas av en östrogen-liknande ämne som finns i vissa bekämpningsmedel och vardagliga föroreningar och det är notoriskt svårt att eliminera ur kroppen. När det lagras i levern, kan en bra lever detox vara mycket effektiv.

Orsakerna till myom kan vara olika i de enskilda kvinnor och detta är nyckeln till behandling. Om du kan upptäcka vad som orsakat muskelknutor i första hand och vidta åtgärder för att ta bort dessa element, är du halvvägs längs vägen att lära sig att krympa myom naturligt. Visst det är inte den enda faktorn. Genom att ta bort dessa element kommer du säkert att förhindra ytterligare muskelknutor formning och befintliga utvidgas. Varje givande system som lär alternativ behandling för myom kommer att betona att strategin måste vara mångfacetterade-det finns ingen “magiska piller” eller enkel behandling som fungerar. I själva verket om du letar efter en “quick-fix” du kanske besviken väl vara!

Bristen på verklig hjälp för kvinnor med myom ledde Shola Oslo, en alternativ läkare som specialiserat sig på att lära kvinnor hur man krympa myom naturligt, att utveckla en komplett 7 steg system som är helt garanterad. Hennes upptagen kliniken lämnade henne oförmögen att ta på många ytterligare patienter men efterfrågan var klart där. Som ett resultat, har hon hjälpt nu tusentals kvinnor världen över som hon aldrig har träffat.

Tänk dock kräver att du ska vara proaktiv och ta ansvar för ditt eget helande genom att göra kost-och livsstilsförändringar och efter ett systematiskt program-det är inte lämplig för kvinnor som bara vill ta en tablett och bli botade.

Är du redo att bli av med dina myom gång för alla?