Hur kan jag göra mina bröst större

En stor andel av kvinnor över hela världen är allmänt missnöjda med storleken på sina bröst och de flesta av dem tror att ha en operation bröstförstoring är det enda sättet att öka deras bröst storlek medan det i verkligheten finns det andra sätt också genom vilka bröst storlek kan ökas. I den här artikeln Låt oss ta reda på om några av de saker du kan anpassa hemma för att öka storleken på dina bröst.

öka östrogen innehåll
Det är mycket väl känt faktum att små bröst storlek är oftast på grund av brist på östrogen i kroppen eftersom det är den viktigaste hormon som ansvarar för den normala tillväxten av brösten. Därför en kvinna kan ta hjälp av naturliga örter som Saw Palmetto och bockhornsklöver att förbättra hennes bröst storlek och äter mat som morötter och kyckling huvudet soppa samt en hel del gröna bladgrönsaker.

utöva
Det finns övningar som armhävningar mot väggen och dumma flugor klocka som kan hjälpa till att förbättra formen på brösten och även hjälpa örter att agera snabbare på dina bröst på grund av ökat flöde av blod.

massage
Precis som motion massera bidrar också till att öka blodflödet till brösten området. Du kan använda mandelolja eller speciella krämer som bästa bröst krämer som är speciellt framtagen för att massera brösten.

Så följa dessa steg i din dagliga rutin kommer säkert att ge dig fylligare och fastare bröst och rädda dig från komplikationer av en operation och det obehag som silikoner orsak.

Vara friska vara naturligt.