Hur kan jag bota bakteriella vaginos-enkla sätt att naturligt bota BV hemifrån

Parfym eller någon annan typ av kosmetiska täcka upp är inte det bästa valet av hem rättsmedel för att ta hand om bakteriell vaginos och lukten som kommer med det. Dessa typer av kosmetika kommer att döda alla bra bakterien kvar i vaginala området, på grund av dess alkoholhalt, och ditt tillstånd kan förvärras på grund av detta. De flesta kvinnor som frågar, “hur kan jag bota bakteriell vaginos” vet inte det.

Bakteriell vaginos, även känd som vaginal bacteriosis eller BV, har en hel del effektiva huskurer som kommer att minska mängden av vaginal lukt du upplever, såsom att låta dina vaginala huden andas och förblir svett-fri, genom 100% bomull kläder.

Se till att du använder vatten för att tvätta din vagina, vilket kommer att klara eventuella extra vätska från detta tillstånd, för att ta itu med din BV på ett sunt sätt. Uppleva vätska från slidan kan vara upprörande grund av dess lukt, kom ihåg att det är vaginan s sätt att bli av med bakterier som är skadligt för din kropp. Eftersom dessa illaluktande vätskor hålla alla de dåliga bakterien, Sanering slidan med färskt vatten, ofta, är sannolikt den största hem åtgärda. De flesta kvinnor ser över denna lösning. Speciellt de som verkligen vill veta, “hur kan jag bota bakteriell vaginos”.

Du kan också använda en blandning av ättika, salt och vatten för att tvätta det drabbade slidan, ibland, eftersom det också är en annan väl respekterad hem botemedel för BV tillstånd. Med denna lösning kommer, nästan, förstöra helt lukt som plågar dig och befria dig från de bakterier som skadar din vagina, förhoppningsvis föra dig närmare bota denna omständighet.