hur du tar bort kråksparkar

Hur tar man bort kråksparkar är lätt när orsaken är förstås bättre. Uppmuntran att ta bort kråksparkar är att veta hur det kommer att gynna ditt utseende. Hur skulle du se ut när du tar bort kråksparkar?

Om du vill ta bort kråksparkar, det finns flera steg som du kan vidta. Men, först måste du ta itu med orsakerna till dessa kontrollinstrument linjer. Ingen vill deras ansikte för att ge bort sin ålder och ingenting gör en person ser ut eller känns äldre än kråksparkar. Så, vad som orsakar dem? Här är tre stora orsaker. Då kommer vi att titta på lösningen till kråksparkar.

orsakerna kråksparkar

Vi vet att fria radikaler molekyler är närvarande inom alla celler i kroppen. Dessa molekyler är mycket reaktiva för UV-strålning från solen och miljömässiga toxiner, såsom cigarettrök. När de utsätts för dessa saker de blir frenetiska och börjar att göra en liten skada som, med tiden, kan bli en grupp av fina linjer i hörnen av en persons ögon. De flesta människor kallar dem kråkor fötter, eftersom de är något liknande fotavtryck av en kråka.

I en ung frisk cell, det finns tillräckligt med antioxidanter molekyler för att förhindra fria radikaler från att göra någon form av skada. Så, innan vi tar bort kråksparkar, måste vi göra insatser för att förhindra dem från att bilda, igen.

sol-överexponering

Bära solglasögon stora nog att skydda detta känsliga område tjänar två syften. Först, det skyddar området från UV-strålning, förutsatt att solglasögon har ett UV-filter. Andra, när du bär solglasögon, gör du inte kisa.

Om du befinner dig vindögd på andra tider under dagen, precis som när du läser, kan du behöva en synundersökning. Vi kisa ibland att se saker klarare. Denna vanliga ansiktsuttryck är en möjlig orsak till rynkor och fina linjer. Botox injektioner och vissa lokalt applicerade krämer, lamslå små ansiktsmusklerna. Det finns bättre, säkrare behandlingsmetoder, som vad jag förklara här.

rökning

Om du röker, är här en annan bra anledning att sluta. Människor som röker är mer benägna att ha kråksparkar, eftersom röken ökar aktiviteten av fria radikaler molekyler och utarmar hudens nivå av antioxidant molekyler. Dessutom, folk som röker har en tendens att kisa, eftersom röken stiger.

näring

En dålig kost kan också vara en viktig orsak till att inte ha bra hud hälsa, men hälsan i allmänhet. Jag kommer inte att behandla vad som är en riktig kost här men säger bara äter mer frukt och grönsaker. Också ta en bra multi-näringsämne tablett plus en fiskolja kapsel dagligen. Se min hemsida nedan för en bra källa till dessa väsentligheter.

hudvård grädde

Lyckligtvis är fria radikaler skador på hudens celler inte permanent, kan den korrigeras. Med rätt anti-rynkkrämer, kan du ta bort kråksparkar genom att reparera fria radikaler. De mest effektiva ingredienserna är coenzym Q10 och Cynergy TK.

Krämer som innehåller coenzym Q10 har visat att vända alla typer av solskador under loppet av sex veckor. Det är en av de få antioxidanter som kan bidra till att undanröja kråksparkar, eftersom den har möjlighet att reparera fria radikaler.

Vissa antioxidanter kommer från blodet eller tillämpas direkt när du använder en antioxidant-rik kräm. Andra är produceras av hudens celler.

De som produceras av hudens celler är superoxiddismutas (SOD) och glutation. De är mycket potent. Cynergy TK har visat sig öka produktionen av SOD och glutation. Inte bara kommer det att ta bort kråksparkar, kommer det omvända också brun pigmentering orsakad av UV-exponering eller cigarettrök.

Jag rekommenderar en Active Day Cream och Eye Contour Gel för att ta bort kråksparkar. Se min hemsida nedan för detaljerna. Tack, Margaret Bell