hur du kan göra medicinsk kvalitet skal hemma

Inte så länge sedan, om du hade en akne problem för vilka inget fungerade, var den enda andra lösningen att ha en hud skal av en hudläkare. Nu kan du göra din egen medicinsk kvalitet skal i bekvämligheten av ditt hem. Av dessa är TCA den mest rekommenderade ansiktspeeling på marknaden.

TCA står för Tricholoracetic Acid, som är en icke-giftig kemikalie som har säkert användas i sådana behandlingar för de senaste tre decennierna. Detta är en djup peeling som tar bort acne ärr från huden och lämnar den fräsch och smidig, liknar en akne och sjukvården.

Acne är inte den enda hudåkomma som du kan behandla med medicinsk kvalitet skal av detta slag. Du kan också dra nytta av detta hem hud behandling om du har rynkor i ansiktet, åldersfläckar, pormaskar, hudskador orsakade av solexponering eller om din hy är tråkig och vill fräscha upp den. Genom peeling, kommer du att kunna rensa de djupa porerna i huden så att du kommer att ha en klar hy och lätta din hud för att få dig att se år yngre.

Innan du göra någon medicinsk kvalitet skal på egen hand, bör du rådgöra med din läkare. Detta gäller särskilt om du tar några mediciner. Acutane, till exempel, är en medicin som du inte bör ta strax före och strax efter att du gör en hud skal. Det är också viktigt att inte använda några exfolierande produkter för ett par veckor innan du planerar skalet och du bör hålla sig borta från solen. Detta gäller också för användning av ett solarium.

Det finns två styrkor i medicinsk kvalitet skal som du kan använda hemma, beroende på din hudsjukdom. Du bör välja den starkare skal om du har djupa akne ärr och rynkor. den ljusare formel har spätts ut att vara skonsammare mot huden och ändå ge dig den behandling du önskar. De produkter kommer med detaljerade instruktioner som du måste följa exakt vad som anges.

Använd en bomullspinne för att tillämpa lotion av medicinsk kvalitet skal. Låt detta på ditt ansikte för två till fyra minuter och skölj sedan ansiktet med ljummet vatten för att avlägsna lotion. Bara stänk ansiktet med vatten och gnugga den med händerna är tillräcklig. Du ska aldrig använda en tvättlapp i skölj processen i huden skal.

Du kommer att känna en stickande känsla när du använder skalet, men det kommer att försvinna när du sköljer bort det. Om, efter att du slutföra skölj, du fortfarande känner lite obehag, kan du ansöka is eller kalla kläder till ditt ansikte. Ditt ansikte kommer också att se rött, så om du har haft en solbränna, men rodnaden kommer att blekna bort i ett par dagar.

Använd endast ett milt rengöringsmedel när du tvättar ansiktet i dagarna precis efter medicinsk kvalitet skal utan användning av en tvättlapp. Använd en oljefri fuktighetskräm och inte använda några exfolierande produkter under minst en vecka. Var extra försiktig när du går utomhus för att försöka hålla ditt ansikte från solen så mycket som möjligt.

En bredbrättad hatt kommer att hålla solen utanför ditt ansikte. Du ska inte sminka för minst en vecka och försöker använda smink som innehåller naturliga ingredienser snarare än starka kemikalier. Dricka mycket vatten kommer också att vara till nytta för din hud och hjälper till att fylla på fukt.

När du gör en medicinsk kvalitet peeling, bör du vänta fyra veckor innan du gör en annan.