hur att bekräfta en svampinfektion

Det bästa sättet hur man bekräfta en svampinfektion är antingen du boka tid hos din läkare för att göra en diagnos eller ta en över disk testet. Din läkare kommer att utföra en fysisk bedömning och ta ett prov på dina flytningar. En över disk testet, å andra sidan, fungerar ungefär som ett graviditetstest kit prov där pH-balansen i systemet testas för att bekräfta förekomsten av en svampinfektion.

Det är alltid en bra idé att bekräfta att du har en svampinfektion innan de slutligen bestämmer att behandla det med OTC-läkemedel. Du kan sluta göra ännu mer skada på dig själv om du behandlar ett tillstånd som man inte har. En svampinfektion är ett besvärande tillstånd, minst sagt. Dock kan själv medicating en misstänkt svampinfektion störa den normala pH-balansen i underlivet, vilket orsakar spridning av mikroorganismer som kan leda till faktiska infektioner.

Problemet med att ta till OTC-läkemedel svampinfektion direkt är att kvinnor använder dem för behandling av något de egentligen inte har. En kvinna som går igenom vissa tecken och symtom i och runt hennes vaginala området kan genast tänka att hon upplever en svampinfektion. Men sanningen är att det finns många andra infektioner som även visar de uppvisar tecken och symtom på en svampinfektion. Dessa kan inkludera bakteriell vaginos, klamydia och även gonorré.

Det finns dock tre särskilda tecken och symtom på en svampinfektion: obehag, utseende och lukt. Om du upplever de angivna tecken och symtom, är du troligtvis lider en svampinfektion.

Den mest uppenbara symptom på en svampinfektion är obehag i det drabbade området. Detta är säkerligen en av de avslöjande och vanligaste symtomen på en svampinfektion. Den typ av obehag beskrivs ofta som en intensiv brännande eller kliande känsla. Smärta i urinering upplevs på grund av den irriterade slemhinnan i underlivet. I svåra fall den infekterade individen kan uppleva extrema obehag i området att utföra normala dagliga aktiviteter såsom promenader är nedsatt. Samlag blir alltför smärtsamt för de flesta drabbade kvinnor.

Ett annat sätt som hjälper dig att undersöka sannolikheten för att en jäst smitta jon är genom att ta del av utseendet på det drabbade området. De flesta individer som lider av en svampinfektion beskriver i sin privata området – särskilt i underlivet – i form av en ful vit klump av material som liknar filmjölk. Rodnad-och ömhet är uppenbart i det drabbade området. Ett utsläpp kan eller inte kan vara närvarande, beroende på omständigheterna. Observera att endast cirka 20% av kvinnorna drabbas infektionen rapport närvaron av en urladdning i det vaginala området. Urladdningen kan vara klar till vitaktig eller svagt gulaktig, och kan vara allt från tunna till tjocka konsistensen.

Slutligen är ett annat tecken som kan hjälpa hur man bekräfta en svampinfektion det distinkt doft. Den Ansvarsfrihet får eller inte kan åtföljas av en starchy lukt, det slag som liknar bröd eller öl. Lägg märke till att jäst används i bröd åtgärder som en jäsningsmedel, och i öl att göra för jäsning. Det beror på infektionen i grunden är en svampinfektion – vanligen orsakas av Candida albicans, en form av jäst.