holistisk behandling av myom

Många kvinnor tror att det enda sättet att behandla myom är att ha kirurgi eller ta hormonella droger, men detta är inte sant. Den holistisk behandling av myom är ett alternativ väl värt att överväga och denna metod har använts mycket framgångsrikt av tusentals kvinnor världen över. Förutsatt att du har fått en diagnos från din läkare att ditt myom är inte livshotande, då detta kan vara ett värdefullt alternativ för dig att överväga.

Mycket är fortfarande missförstås om de exakta orsakerna och varför muskelknutor växer hos vissa kvinnor och inte andra, trots likartade livsstilar och omständigheter. Däremot vet vi att det finns ett nära samband mellan myom, vår miljö, vår livsstil, vår kost och hormonnivåer och ärftliga frågor. Det verkar finnas att växa, måste det finnas en subtil interaktion mellan ett antal primära och sekundära orsaker, i kombination med den unika genuppsättning av individen.

Vad vi förstår säkert, är att eliminera muskelknutor helt måste de bakomliggande orsakerna behandlas och sättet att göra detta är genom holistisk behandling av muskelknutor. Nu även om detta låter bra i princip, i praktiken, många kvinnor tycker protokollen ganska restriktiv. Faktum är att om du är den typen av person som bara vill ta ett piller och göra något annat, då denna metod inte kan vara rätt för dig. Men om du är villig att spela en fullständig och aktiv del i din egen healing, då detta kan vara den perfekta lösningen.

holistisk behandling för myom-protokoll

* Avgiftning
* Hantering av stress
* Komplettering av kost
* Intern kropp rensning
* Motion
* Accupuncture / accupressure
* Användning av örter
* Diet modifiering

Som du kan se från ovanstående lista, det finns flera som ingår steg och detta kommer att kräva motivation. Men du måste verkligen överväga dina alternativ noga som kirurgi och hormonbehandling eliminerar inte orsaken och muskelknutor kommer ofta tillbaka inom månader-en allvarsam tanke om du har gått igenom smärtsamma operationer! Å andra sidan, om du är beredd att prova holistisk behandling av myom, kan detta leda väl i ett permanent botemedel.

Skriven av en nutritionalist, skribent inom området hälsa och tidigare muskelknutor lidande själv, är det system jag rekommenderar banbrytande, och jag är säker på att du äntligen kommer att känna att du har hittat något som fungerar för dig.