hem rättsmedel för muskelknutor i livmodern

Huskurer för muskelknutor i livmodern kan vara ett mycket effektivt sätt att hantera detta tillstånd. Lyckligtvis, muskelknutor är sällan farligt och även om detta innebär att många kvinnor kommer naturligtvis att dra en suck av lättnad, vissa tror att läkarna inte behandla tillståndet med så mycket allvar som den förtjänar. Många läkare rekommenderar en “vänta och se”-strategin, med kvinnor ofta som förväntas leva med obekväma och livsförändrande symtom i flera år i sträck.

Problemet med konventionella behandlingar är att de inte itu med de bakomliggande orsakerna. Detta innebär att även om symtomen kan väl lindras tillfälligt, dessa kommer sannolikt att återvända när behandlingen avbryts. Även i fallet med kirurgi, kan myom återföds ständigt inom månader om vad som orsakade dem i första hand är fortfarande där.

Enkla hem rättsmedel för muskelknutor i livmodern är att göra förändringar i din kost. Klippa ut livsmedel med tillsatser och konserveringsmedel är en bra utgångspunkt. Du bör försöka att inkludera massor av färsk frukt och grönsaker-särskilt gröna bladgrönsaker, och dricka mycket vatten. Undvik koffein, socker och fett kött och försöka se till att du äter ekologiska produkter där så är möjligt.

Lever avgiftning är en annan populär hem rättsmedel för muskelknutor. Det antas att östrogen härma föreningar kan lagras i levern och att de kan “bränsle” fibroid tillväxt. Eliminera dessa genom att använda en noggrann plan för levern detox kan hjälpa många kvinnor som man tror att östrogen är en stor aktör i fibroid formation. Örter som Liverwort och Milk Thistle kan användas för att underlätta processen som kan enkla drycker såsom utspädd färsk citronsaft och örtteer.