hårtransplantation – är en hårtransplantation rätt för dig

vad är en hårtransplantation?

En hårtransplantation är ett kirurgiskt ingrepp där håret på ena sidan av huvudet som inte är benägen att håravfall (som sidorna och rygg) tas och transplanteras till en balding område.

Generellt kommer de flesta av denna transplanterade håret fortsätter att växa för patientens livstid. Hår transplantationer är således ett populärt sätt att lösa problemet med för tidig skallighet och håravfall.

Patienter som det faktum att de inte behöver bråka med tvivelaktiga behandlingar håravfall eller produkter för resten av deras liv.

Hårtransplantationer blir allt mer populärt i bilden-besatt kultur vi lever i idag. Folk inser att bilden gör skillnad i allt från personliga förtroende och lycka till den typ av lön du tjänar och även vilken typ av partner du kan locka.

hur ser en hårtransplantation ut?

Nya framsteg inom hårtransplantationer görs varje år. Hårtransplantationer idag behöver inte ha “pluggy” utseende som de gjorde för 10 eller 20 år sedan. Idag kan de se ut så helt naturligt, ingen kommer att kunna berätta att du hade en.

Beroende på vilken läkare du väljer att du kan ta itu med de glesnande områden på din krona eller främre hårfäste. Du läkare kan också ha möjlighet att styra dig mot beprövade produkter håravfall som kan skära ner på håravfall efter din operation. Detta kommer att hjälpa dig så att du avvärja det naturliga förloppet av åldersrelaterade håravfall.

är en hårtransplantation rätt för dig?

Alla är unika och en hårtransplantation kan inte vara för alla, eftersom varje människas situation är unik. Om du funderar på en hårtransplantation, måste du välja din kirurg eller klinik noga eftersom det finns en mängd olika alternativ för dem som vill ha en hårtransplantation.

Om du funderar på en hårtransplantation, tala med din läkare. Du kommer också vill utbilda dig på hårtransplantationer, metoder, kostnader och alternativ innan ett slutgiltigt beslut.