frekventa svampinfektioner hos kvinnor

Återkommande eller, täta jäst infektioner hos kvinnor är ett gissel. Och, om du är ett offer, måste du få ett permanent botemedel så snabbt som möjligt så att du kan få ditt liv tillbaka. Men om du är en av de tusentals kvinnor som lider täta infektioner även om du använder vanliga vardagliga drog-baserade behandlingar, måste du läsa detta.

Men låt oss först titta på orsaken till de symptom som driver dig galen …

Dina symtom orsakas av en mikroskopisk jästsvamp-liknande svamp som kallas Candida albicans. Tro det eller ej, hittar du det i befolkningen i stort. Men, det normalt inte orsakar några problem, eftersom kroppens nyttiga bakterier håller det i schack, håller den från att växa.

Det enda är att när de goda bakterierna blivit äventyras, kan Candida “växa över” orsakar svampinfektion. De typer av situationer som kan orsaka detta är ett sänkt immunförsvar (oförmåga att bekämpa Candida), diabetes (jäst livnär sig på socker), antibiotika överanvändning (dödar-off goda bakterier också), etc.

Men det är okej eftersom du bara får en over-the-counter / föreskriven grädde eller pessar och du är bra att gå. Rätt? Tja, för vissa kvinnor ja, men för många andra, nej. Eftersom dessa drog-baserade lösningar angriper endast de lokala symptomen och inte orsaken. Och, kan Candida bli resistenta. Resultatet, alltför ofta, är återkommande eller ofta svampinfektioner som dig galen, och drar ner dig.

Så tiotusentals frustrerade kvinnor använder de stora fördelarna med helt naturliga botemedel för sina infektioner. Om du har kört på din vett slut med frekventa svampinfektioner, då kanske detta är en väg som du inte hade tänkt på tidigare.