förebyggande urin spår infektion rättsmedel enkla och enkla idéer som du kan använda i dag

Om du någonsin haft en urin please infektion, då vet du hur intensivt smärtsamt det kan vara. Om du går igenom en just nu, så har du förmodligen inte behöver mig för att påminna dig om detta. Nu för de goda nyheterna, kan förebygga en UTI åstadkommas genom att följa några enkla, grundläggande, förnuftiga idéer. I synnerhet är det enklaste och mest naturliga sättet att förhindra en urin spår infektion att bara kissa när din kropp säger till dig till och att aldrig hålla det.

Kom alltid ihåg att du aldrig ska hålla urinen när man får känslan du behöver. Varje gång du kissar, blir bakterierna utvisas från urinröret. Om du håller den för länge du kan vara omedvetet låta bakterier att stanna i ditt system längre. Utan att få till tekniskt bör det vara uppenbart att ju längre bakterierna tillåts leva i din kropp, desto högre förändring som det kommer att resa till urinblåsan och föröka sig.

Vad du kanske aldrig har hört är att hålla i urin på en frekvent basis orsakar din ringmuskel (muskeln som släpper när du kissar) att bli mindre och mindre flexibel. Detta händer bara för att din kropp ska tvinga det att bo i en spänd tillstånd att hålla i urinen. Om slutmuskel blir obalans, kan det orsaka ofullständig urinering, vilket i sin tur kommer att orsaka fler och fler bakterier att leva i din kropp.

Detta blir särskilt viktigt om du har barn. Det är viktigt att lära dem att aldrig hålla på sin urin. Naturligtvis kommer detta att vara svårt ibland. Speciellt när du är utanför i skolan hela dagen. Är inte ovanligt att lärare att vara strikt med eleverna och instruera barnen aldrig använda toaletten under lektionstid. Vad värre är att det ofta inte är tillräckligt med tid mellan klasserna för att använda badrummet. Om du tycker att detta är ett problem, kan det gynna studenterna om du skriver ett brev till läraren och förklara situationen. Det är ganska vanligt att lärare vara omedvetna om det faktum att hålla i urinen faktiskt kan orsaka urin spår infektion. Så snart de förstår detta, bör de bli mildare med barnen.

Det torde vara självklart att de flesta barn är blyga när det gäller att be sina lärare om lov att använda badrummet när som helst under en lektion eller aktivitet. Detta är helt enkelt på det faktum att de inte föredrar att få uppmärksamhet, liksom den om att det kan vara missköter. Dess viktigt att instruera era barn att det är absolut inget fel med att ta en paus på toaletten.

Detta kan låta som något så enkelt att det inte skulle vara fördelaktigt, men jag är här för att säga att det fungerar. Du ska aldrig glömma den här idén eftersom det verkar så grundläggande. Detta är snabbt föränderlig värld verkar det svårt att avvara tid för även de enklaste uppgifter. Kom bara ihåg att när smärtan av en urin träffar spår infektion, kommer du bara önskar att du tog dessa förebyggande åtgärder i förväg.