fördelarna med egen odling för kvinnor

Själv odling eller onani är gemensam för båda könen, men praxis har blivit allt vanligare för kvinnor sistone. Den hänvisar till sexuell stimulering av sina egna könsorgan särskilt runt klitoris området, vanligtvis når punkten för orgasm. Även ofta beskrivs som administreras själv, är ömsesidig onani också praktiseras där två personer stimulerar varandras könsorgan.

onani processen

För en kvinna innebär onani strök hennes vulva, särskilt klitoris med fingrarna. I vissa fall kan ett eller flera fingrar kan användas för att stimulera sig själv speciellt när du sätter in dem i hennes vagina. Dessutom finns det enheter som stöd onani som en dildo eller vibrator för henne att nå orgasm om du använder fingrarna räcker inte. De flesta kvinnor smeker också sina bröst med sin fria hand, liksom andra områden som är mottagliga för sexuell stimulering.

fördelarna med masturbation

I vissa kulturer är onani en praxis som vanligtvis är ogillat, även om det uppmuntras i andra. I denna situation, kan det förväntas att en debatt om fördelarna med onani skulle uppstå på grund av de olika åsikter som finns på praktiken. Ändå, för dem som tror att onani är bra, är följande fördelar hänvisas till:

* Onani kan hjälpa till att lindra spänningar och stress. Genom detta är det tänkt att onani blir en frisättning av flaska känslor som kan ha skadliga effekter på hälsan om de inte släppt.

* Onani skapar en balanserande effekt i relationer där man vill ha sex mer än den andra, vilket bidrar till att återupprätta relationen.

* Onani hjälper till att sänka blodtrycket. Detta beror på det faktum att onani har en lägre spänning på hjärtat att användas som en övning för kardiovaskulära muskler.

* Det är ett bekvämt sätt att uppnå sexuell tillfredsställelse. Man kan göra det själv eller med en partner. I vilket fall som helst, för en kvinna, är det möjligt att göra det någonstans. I vissa fall kan en kvinna få orgasm genom att sitta med benen i kors tätt, i processen att sätta press på de vaginala väggarna. Tekniken kan förbättras genom tankar och fantasier. Det är så diskret att tekniken kan gå obemärkt alls. På grund av detta, kommer tillfredsställelse för en kvinna vara lätt tillgänglig.

* Experter hävdar att onani hjälper minska förekomsten av sexuellt överförbara sjukdomar. Detta beror på det faktum att i onani, kan sexuell njutning uppnås genom sig själv, vilket eliminerar behovet av en partner, vilket kan vara en anledning till att smittas av sexuellt överförbara sjukdomar.

* För vissa kvinnor innebär onani koppla sina vaginala väggar för att minska smärta som man känner i början av menstruationen. Som sådan blir onani en form av åtgärd för att motverka buksmärtor.

* För relationer, är onani en nyckel till minskning av trycket på den andra parten för att ge sexuell tillfredsställelse. Detta beror på att onani blir huvudutloppet för frisläppandet av sexuella önskningar som annars skulle släppas bara med en partner.