fettsugning kostnader och priset på skönhet

Om du funderar fettsugning, även känd som lipoplasty, bör du noga överväga kostnaden för förfarandet. Om att leva ett sunt levande stil inte producerar de kosmetiska resultat du söker, bör du ta hänsyn till hur mycket lipo kostar förutom att väga andra risker och faktorer bekostnad.

För många, bestämmer fettsugning kostnad oavsett om de väljer att gå vidare med förfarandet. Här är varför:

Det finns två grundläggande komponenter som används av kirurger för att bestämma fettsugning kostnad. De är: det område av kroppen, och hur mycket fett som behöver tas bort. Vanligtvis de mest prisvärda områden att ha fettsugning är armar och rygg. Dessa områden kosta mellan $ 1500 och $ 5000. Dyrare områden inkluderar detta bröst och buk, som kan variera mellan $ 3000 och $ 7500.

avgift och kostnader uppdelning

Fettsugning kostnad inkluderar både kirurgiska och icke-kirurgiska avgifter. Icke-kirurgiska avgifter kommer att innehålla pre-op labbtester, kirurgisk utrustning, användning av operationssalen, och post-op plagg och bandage. Den kirurgiska avgiften är naturligtvis den faktiska kostnaden för kirurgi. Kostnaden för operation är i hög grad beroende av vilka delar av kroppen som drivs på – generellt, de mer fettdepåer som behöver tas bort, desto mer proceduren kosta. Anestesi är också ofta ingår i den kirurgiska avgiften.

När shoppa runt för en bra plastikkirurg för att utföra fettsugning, är det inte en bra idé att hyra den billigaste kirurgen. Många patienter slutar tyvärr betala mer i det långa loppet när det måste upprepa lipo att avlägsna ojämna fläckar, eller har mer fett bort. Även fettsugning kostnaden är viktigt när man väljer en kirurg, är det klokt att inte vara alltför sparsam om det.

finansiering

Eftersom lipoplasty är en kosmetisk förfarande, kommer de flesta sjukförsäkring planer omfattar inte det. Men om du väljer att genomgå denna procedur, det finns flera andra sätt att betala för det. Den rekommenderade alternativet är att betala fettsugning kostar i kontantersättning. Om det alternativet inte är realistiskt för dig, är det alltid finansiera det. De finansieringsalternativ inkluderar lån och kreditkort betalningar. INSIDERS TIPS: kreditkort intresse är ofta mycket lägre än kosmetisk kirurgi lån.

Valet att ha lipo gjort är helt val. Det är för din skull och tillfredsställelse. Eftersom du bryr dig om både din kropp och dina pengar, bör du ta hand om både klokt. Se till att noga väga alla för-och nackdelar av kosmetisk kirurgi innan de bestämmer sig för att gå under kniven.