femestra klimakteriet tillägg översyn

Femestra är en av de bästa upptäckterna av mitt liv. Jag har levt ett friskt och aktivt liv i det förflutna och vill ha det så resten av mitt liv. Det var tre år tillbaka som jag började upplever klimakteriebesvär och allt kastades i otakt. De värmevallningar och nattliga svettningar var enerverande och jag försökte nästan alla OTC-läkemedel och ingenting verkade fungera. Mitt liv gick igenom många förändringar. Det fanns påtryckningar av olika slag på mitt psyke och samtidigt dessa besvärliga värmevallningar och kallsvett tog tullen. Det var då som jag blev bekant med Femestra.

En av mina fastrar ringde mig en dag för att planera semestern och jag nämnde för henne om den skrämmande pärs kallas klimakteriet och hon föreslog Femestra. Jag var övertygad om att ingenting fungerar men då hon påpekade att jag hade något att förlora.

Jag gick igenom deras hemsida och beställde två flaskor och omedelbart ingår två kapslar av Femestra i min dagliga kost. Initialt för några dagar jag inte märker någon förändring, men jag fortsatte med 2 Femestras per dag. Det var efter två veckor att jag kunde känna att mina blixtar hade börjat tappa mark och jag kunde sova. Jag fortsatte med Femestra och snart mitt förstånd tillbaka. Alla symtom såsom värmevallningar, nattliga svettningar, humörsvängningar, hjärtklappning, plötsliga vaginalutsöndringar har minskat betydligt under de första 40 dagarna.

Jag är frisk och aktiv igen. Den klimakteriebesvär kommer inte längre diktera mina dagliga aktiviteter. Personligen fann jag Femestra vara det bästa klimakteriet tillägg för kvinnorna i omvandling.

Jag fortsätter med det på grund av lättnad Femestra ger mig utan några biverkningar. Förekomsten av Gamma Oryzanol i det som har antioxidanter för att förbättra immunitet som gör den speciell. Gamma Oryzanol är en riskli extrakt av hög kvalitet och är en del av basfödan i Sydostasien där kvinnor har hållit tunt och friska utan några klimakteriebesvär.

Jag är glad att jag ingår Gamma Oryzanol i min dagliga kost