fem bästa tips för att välja en ammande lock för amning

När du köper en ammande täcka för ammar ditt nya baby, är det viktigt att hålla ett par saker i åtanke för att garantera maximal bekvämlighet under amning och att få den största bang för din shopping dollar. Bestäm varför du vill ha en ammande lock. Är det för att hjälpa dig att känna dig mer bekväm i offentligt under amning eller vill du behålla barnet mindre distraherad medan utfodring?

De flesta sjuksköterskor täcker är utformade för att ge diskret täckning för ammande mödrar så att de kan amma sina barn utan exponering för andra. Omvårdnad täcker är ganska bekvämt och ofta högt på blivande mammas listor över saker de skulle vilja få på baby shower. Detta är en bra idé för första gången mammor eftersom det säkerligen kommer att användas på sjukhuset efter leverans, när allt är fortfarande nytt och nya ammande mödrar är fortfarande obekväma med processen för amning. Den ständiga strömmen av lyckönskningar kan göra en ny mamma, redan osäker på hennes ammande färdigheter, ännu mer tveksamma till att mata henne nya barn naturligt.

Omvårdnad täcker är också en stor baby shower gåva för erfarna sjuksköterskor mammor som får använda dem samtidigt mjölka med pump på kontoret, eller spendera tid utanför hemmet – i kyrkan, en restaurang, köpcentret eller den lokala parken.

Här är Top 5 tips för att välja rätt amning omslaget:

• Vill du ammar en nyfödd, eller planerar ni att sjuksköterskan under en längre tid? Generellt omvårdnad omfattar är anpassad för det första året av omvårdnad och utökad vård kan kräva att du flytta upp till en mer generös omvårdnad wrap. Det finns också plus size alternativ tillgängliga dessa dagar som passar räkningen för kurviga mammor, de väntar tvillingar, och de som planerar långsiktigt amning.

• Hur har ditt barn sjuksköterska? Har ditt barn sjuksköterska från båda brösten i ett sammanträde, eller gör de vanligtvis livnär sig på en sida i taget? En lätt, bekväm alternativet bör väljas i båda fallen, men det är oerhört viktigt om ditt barn har förlängt utfodring sessioner eftersom barnet kan bli överhettad och obehagligt om den ammande wrap inte andas och mjuka.

• Omvårdnad täcker och wraps finns i en mängd olika stilar, tyger och färger / utskrifter – så att du kan köpa ett par och sedan mixa och matcha med dina kläder. Om du vill köpa bara en, anser den mest dominerande färgen i din garderob, och sedan välja en utskrift eller fast som är gratis för de flesta av dina kläder.

• Vill du ha en fullständig wrap täckning omvårdnad som täcker din framsida, baksida och sidor? Eller är en ammande täcka som endast ger främre täckning perfekt för dina behov? Chic stilar är tillgängliga i partiell täckning sjal och förkläde stilar som täcker framsidan och ibland sidorna, samt full täckning stilar poncho som ger dig 360 graders täckning – framsidan, baksidan och sidorna.

• Ha tålamod med att lära de bästa positionerna och metoderna för att mata ditt barn med din nya omvårdnad lock och vet att du erbjuder ditt barn den bästa näring möjligt.