fasta bröst – mest populärt sätt att hjälpa till att undvika plastikkirurgi och slapp bröst

Fasta bröst är ett stort problem bland kvinnor bortsett från rynkor i ansiktet. Fler kvinnor vänder sig till kosmetisk kirurgi som en fix för sin känsla ful. Innan denna väg tas överväga andra alternativ som tar bort rynkig slapp hud från ögonen och vad omger brösten “säkert.” Vad orsakar mina bröst till sag? Varför göra mitt bröst sloka? Finns det en anledning till varför jag har ingen klyvning? Dessa är vanliga frågor som oroande kvinnor. Ladies sluta gräma eftersom det finns sätt att kontrollera hängande bröst och sätt att föra bröst tillbaka i form och läge.

Hängande bröst är en naturlig, oundviklig process som händer. Kvinnor med ganska små bröst kommer normalt inte ha detta problem. Slokande normalt inträffar på grund av bröst involution. De flesta åldrar kan drabbas. Bröst har inte muskler. Bröst har ligament och bindväv. Om du har mer förståelse om orsakerna det kommer att öka andelen framgångsrika dina bröst återvända tillbaka till läge mer troligt.

Tyngdkraften drar brösten ned längs med ligament och sträck huden som resulterar i slokande bröst. Varje individ skiljer så detta kanske inte är fallet för alla. Det beror på elasticiteten i huden och i dina ligament, som bestäms av gener och kost. Åldrandet är en annan orsak, Kvinnor med stora bröst normalt bli offer för gravitationen drar ner dem mer.

Breast involution är en när mjölkningen struktur inuti bröstet krymper. Detta inträffar antingen efter avvänjning eller direkt efter graviditeten eller under klimakteriet. Kvinnor har sagt efter förlossningen att de märkte deras bröst hängande och gå ur form. Är det inte normalt eftersom efter alla bröst har genomgått stora förändringar under de senaste nio månaderna. När vävnaderna inuti bröstet krymper, och huden runt det inte, kan brösten ser “tomma” och hängiga.

Överväg att gå en gymnastiksal för att hjälpa företag brösten.

Inte bara bröst pass fast de kan kraftfullt kondition och form. Denna träning kommer “inte” öka din byst storlek. Du behöver inte stora bröst för att vara sexig och vacker.

Annat än kosmetisk kirurgi, måste du bygga upp bröstmusklerna under dina bröst och fylla sag med muskeln. För att bygga mer muskler, prova hantel fluga metoden, med hjälp av ett par en-till tre-kilos vikter. De flesta övningar för bröst uppstramande kan göras i bekvämligheten av ditt hem.

1 Ta en vikt i varje hand, och ligga ner på golvet. Sträck ut armarna ut i axelhöjd på golvet med handflatorna upp, kramade alla vikterna. Vikterna ska vara parallellt med din kropp. Rita båda armarna rakt upp tillsammans ovanför din kropp, hålla armbågarna lätt böjda, så att vikterna träffas över bröstet. Ta vikterna ut till sidorna i axelhöjd, som om du ritade en halvcirkel. Fortsätt att göra detta 12 till 15 gånger, och sedan ha en paus. Om det under oavsett övning du upplever problem eller smärta, sluta omedelbart. Hantel fluga kommer att omfatta 3 set. Om obehag upplevs, sluta, kan du göra något fel.

2 En variant på fluga som också bygger bröstmuskeln är bröstpress. Introduktion till den här övningen börjar med att hålla ett fem kilos hantel i varje hand och att ligga på rygg på golvet. Sträck ut armarna och håll hantlarna upp i luften över bröstet, parallellt med din kropp. Ta det lugnt och aldrig rusa några av de övningar du har tilldelats dig själv, kan skador inträffa. Böj armbågarna och sänk hantlarna mot bröstet, med armbågarna ut åt sidorna i axelhöjd. Sträck ut armarna rakt tillbaka upp över bröstet och upprepa övningen 12 till 15 gånger. Du bör inte ha några besvär, men om du slutar direkt. Detsamma gäller som ovan – 3 set och vilotider.

3 Precis som de flesta uppgifter som utförs en finish är i sin ordning. Du måste avrunda din träning med träning för att stärka ryggmusklerna eller annat problem som rund-axlar och svaghet kan hända. Undvik rundade axlar med hjälp av en fem-till tio pund tyngd i vänster hand, sedan luta på en bänk ställa höger knä och höger hand ner på dess yta. Din vänstra fot ska vara på golvet. Böj vänster armbåge, bringa vikten upp till armhålan och försöka pressa din vänstra skulderbladet mot ryggraden. När du motstå gravitationen, sakta sänka vikten tillbaka tills armen är fullt utsträckt. Ingen vinst utan smärta så att du kan hitta den här lite orolig. Motstå frestelsen att låta vikten falla genom att klämma med din vänstra skulderbladet som vikt återgår till utgångsläget.

Vad har solskydd att göra med fastare bröst? Utsätta huden för mycket sol kan påskynda åldrandet av elastin fibrer som håller huden från hängande. Den genomför också andra faror som hudcancer. Hur viktigt är det att bära en behå, väldigt viktigt. “Bär en behå sätter mindre stress på ligament.” En dåligt passande behå är inte bra för det här problemet Kvinnor med tunga kistor bör försöka bära oelastiska axelband, känd för att minimera rörelse.

Kraften i klyvning för att attrahera det motsatta könet alltid fungerar, men det är om det du vill imponera är inte ett ben man.