falska psykiatriska diagnoser 4 tips för att spara våld efterlevandepension sanity

Vad du motstå kvarstår. Du kanske känner till hur sant detta påstående är och hur den har manifesterat i ditt liv. Jag ser särskilt det i livet för misshandlade kvinnor som berättar att deras partner säger att de är bipolär, borderline eller en missbrukare av sorterar …

Och sedan går de runt och försökte motbevisa det från en plats av sårbarhet, bara för att ge trovärdighet åt det som påstås. På någon nivå, verkar det som de själva har köpt in den tron ??att de verkligen är som partner föreslår.

De kommer att visa tecken på symptom som är karakteristiska för tillståndet eller störningen även om de inte uppfyller de diagnostiska kriterierna. Och dessa symptom kan även förstoras när de försöker att bestrida vad andra säger om dem.

De går runt och runt, bär “galna hatten” och ta bort det. Det finns andra sätt att ta itu med att höra att du är psykiskt sjuka som kommer att tjäna ditt bästa intresse, snarare än äventyra den.

1) Vet vad som sägs om dig och, så mycket du kan, om vad det innebär.

2) Vet det Onlys sagt, och det gör det inte sant.

3) Inse dagordningen för den person som gör anklagelserna och förstå varför det som sägs om dig.

4) Säkra hjälp av en professionell som är kunnig om psykologisk diagnos och våld i hemmet.

Om du är ett våld överlevande kämpar för att motbevisa vad en våldsam partner försöker fastställa om dig, ta ett djupt andetag och njut av en lättnadens suck eftersom du kan. Du behöver inte bli ett tillstånd eller en störning bara för att du felaktigt märkta som sådana.

Du har andra alternativ och ju förr du tränar dessa alternativ, desto mindre troligt att du kommer att vara att bli det som håller påstås.