en jäst botemedel för att hjälpa någon att slå candida

Vad är en svampinfektion? Den orsakas av en bakterie som kallas Candida albicans som finns i de fuktiga områden i våra kroppar, som munnen, slidan, tarmarna och ändtarmen. En överväxt av denna bakterie kan förekomma i fallet med en dålig diet i kombination med olika faktorer som stress och höga intag av socker, som matar bakterierna. En jäst botemedel utföres vanligen med användning av en kurs av antibiotika.

Denna bakterie lever i tarmen, tarmarna, munnen och slidan. Det finns i alla personer biologi och i de flesta fall samexisterar fredligt med tarmfloran. Stress, kan en dålig kost, ett högt intag av socker, som matar candida albicans, orsakar bakterierna att föröka sig i en allt ökande takt. När detta händer ett antal symptom kan meddela att den sjuke att något är galet.

Biverkningar och symptom är många och varierande och brukar tillkännages med en vitaktig keso liknande urladdning som kan ha en stärkelserik lukt. Det orsakar klåda och inflammation i vulva och kan också orsaka en brännande känsla vid urinering. Ofta kvinnor som lider av en svampinfektion rapport att samlag blir smärtsamt.

Symtom inkluderar ett utbrott av akne på antingen bröst, ansikte eller rygg, klåda, smärta i lederna i fingrar och tår, en stel, stickningar i armar och ben, trötthet, sömnlöshet och en oförmåga att koncentrera sig. Drabbade kan också drabbas av depression.

Depression är också en bieffekt av denna pesten infektion. Candida kan skickas till din sexpartner och även om inte en sexuellt överförbar sjukdom, kan det föras fram och tillbaka mellan parterna, re-smitta varandra i en kontinuerlig cykel tills båda parter behandlas.

En överväxt av candida albicans i munnen kan vara mycket smärtsamt, visar vita fläckar på tungan och lämnar munnen och tandköttet inflammerad och känslig. Det kan också påverka tarmen och rektum, vilket orsakar en kliande känsla och ett utvidgat, obehaglig känsla i tarmarna. Det finns många behandlingar som är tillgängliga för att behandla svampinfektioner.

Först besöker din läkare för att fastställa att du verkligen lider av effekterna av en svampinfektion. Han kommer sedan gå vidare för att förskriva ett botemedel, troligen i form av en kurs av antibiotika. Det finns också ett brett utbud av krämer som kan lokalt applicerade. Naturläkemedel som Pao d Arco kan hjälpa till att normalisera floran i din biologi.