dina bröst avslöja din personlighet

Sedan urminnes tider har män alltid varit fascinerad med stora bröst och de kvinnor som är alltför ivriga att behaga dem kommer att stanna vid något för att få dem. Denna fascination eller ens besatthet med stora bröst har lett till att många kvinnor att göra upprörande saker.

Till exempel, under andra världskriget, injicerade japanska prostituerade sina bröst med saltvatten, getmjölk eller paraffin för att göra sina bröst större och locka fler amerikanska soldater. Tyvärr, detta ledde till många infektioner.

I 18th century Spanien, trodde man att man kunde tyda en kvinnas personlighet bara genom att titta på hennes bröst. Detta kallas “vetenskap” av sternomancy och det skulle inte förvåna mig om de spåmän som specialiserat sig på denna konst var män! Vilka är några av de mer intressanta resultaten av sternomancy? Ta en titt:

Om dina bröst är böjd som en språngbräda (även om jag inte kan föreställa mig hur det ser ut!), Har du en angelägen hjärna. (Verkligen? Varför skulle man konsultera en spåman i första hand!) Kvinnor med dessa brösten sägs vara flitig men de sällan nå höga positioner i näringslivet. Men de gör goda hustrur och de lätt anpassas till deras partners. De är trogna och uppfinningsrik i sängen.

Kvinnor med runda bröst är förmodligen kylig och har svårt att få orgasm. Men dessa damer är redo att prova något i sängen. De tycker inte att ändra sexpartners och de gör goda hemmafruar. De sägs vara smartare än sina män.

Kvinnor med päronformade bröst är oberoende, egensinnig och dum ibland. Men de kan leda män med näsan. De är också bra på sex.

Trekantiga bröst tillhör hetsiga, frigjorda kvinnor som kan ha flera sexpartners om dagen. Ingenting är förbjudet för dem. Dessa kvinnor blir ofta stora skådespelerskor eller fnask!

Om dina bröst likna en aubergine, du sägs vara full av kärlek och du njuta av livet. Dessa kvinnor dominerar sina män.

Resa bröstvårtor är förmodligen finns i generösa och dominera kvinnor. De älskar oralsex och gillar att vara på toppen av män.

Liten, indragna bröstvårtor betyda en beräkning sinne och en person som döljer sina verkliga avsikter. Dessa kvinnor tror att det finns ingenting fancy om sex men är redo att uppfylla sin partners sexfantasier!

Slutligen, om du har silikonimplantat, njut du romantisk resa, men kommer aldrig att ha en familj. Dessa kvinnor har förmodligen hög IQ, men också ha allvarliga psykiska problem!

Om bröst är viktigt för dig och du vill förbättra ditt utseende, varför inte prova Clevastin naturliga systemet bröstförstoring? Denna växtbaserade formel är ett säkert alternativ till invasiv och kostsamma bröstförstoring och kommer bidra till att förbättra ditt utseende och ditt självförtroende.