Detta kan mycket väl vara det bästa sättet att bota din bakteriell vaginos

Det finns ett sortiment av orsakerna till bakteriell vaginos. Badskor är ökända för att orsaka bakteriell vaginos tillskrivas materialet skaver mot anus och vagina. Fall av bakteriell vaginos är mer sannolikt att uppstå hos sexuellt aktiva kvinnor i åldrarna 15 och 44, särskilt efter samverkan med en ny kompis. Kondomer kan tillåta ett visst skydd och det finns inga bevis för att spermiedödande medel ökar BV risken. Även BV kan anslutas med sexuell praktik, det finns ingen entydig bevisning för sexuell överföring är ansvarig.

Den grundläggande symptom på BV är ett avvikande flytningar (särskilt efter kön) med en obehaglig fiskliknande doft. Även om ett fåtal kvinnor inte får symtom, många kvinnor upplever akut klåda, svullnad upp och irritation (vilket är varför det är ofta fel diagnos av patienter och även hälso-och sjukvårdspersonalen och sjukvård som en svampinfektion), förutom magen smärtor, som känner jämförbar med svåra kramper. Däremot kommer en “vanlig” utsläpp vara LUKTFRI och kommer att variera i konsistens och mängd med menstruationscykeln – en normal avslutning är som tydligast ca 2 veckor innan perioden börjar.

Läkare är glada att dela ut den gamla goda antibiotika och samtidigt som de kanske verkar fungera i början, de flesta kvinnor går på att ha upprepade attacker.
Varför? Tja, antibiotika rubba den naturliga bakteriell balans inne i slidan och genom att göra detta, innebär det att både dåliga och goda bakterier dödas av.

De “goda” bakterier dödar några nya bakterier som införs efter att antibiotika har slutat fungera. Eftersom de inte har haft tid att växa tillbaka efter antibiotika, griper de dåliga bakterierna möjlighet att växa och den bakteriella
vaginos är tillbaka igen!

När du börjar att förstå exakt vad som orsakar bakteriell vaginos, kommer du att se varför de konventionella behandlingar egentligen aldrig en chans att arbeta och varför hem rättsmedel för bakteriell vaginos kan vara oerhört effektivt.