dessa 5 skurkar stjäl din hälsa med hjälp av din anti aging hudvård rutin

De flesta människor inser inte detta utan ingredienser i anti vård åldrande hud produkter kan stjäla deras pengar, och hälsa.

Jag har tröttnat på anti aging produkter som inte gör vad de påstår sig eller som har ingredienser som faktiskt kan göra mer skada våra kroppar, motverka de hälsosamma vanor som vi har.

Vår hud är vårt största organ. Oavsett, vi sätter på det absorberas direkt in i levern, som försöker att rena blodet av föroreningar eller toxiner. Om vi ??överväldiga den med gifter, bekämpar levern en hopplös kamp resulterar i skador på våra personliga hälso-och sjukvårdssystem.

Låt oss inse det, är den kosmetiska industrin en flera miljarder dollar industri som växer för varje dag. Folk kommer att spendera tusentals dollar för att se bra ut. Eftersom efterfrågan på dessa produkter växer, kommer tillverkarna översvämma marknaden med produkter för att kapitalisera på denna marknad. Och det är där faran kommer in i bilden.

Så många moderna produkter rusade på marknaden hyllorna för att möta konsumenternas efterfrågan utan någon verklig forskning och utveckling går in i det innan handen. Så mycket av pengarna placeras i marknadsföringen av produkten, se till försäljning istället för konsumentens hälsa.

Det är förståeligt ur tillverkarens perspektiv. När du betalar tilldela pengar för marknadsföring, reklam, och vackra förpackningar, du kommer att behöva ta ut tilld för de produkter eller förlora pengar.

Däremot behöver du och jag inte falla för detta. Men, undvika det innebär, kommer vi att göra forskningen själva. Innan vi öppnar våra plånböcker och spendera pengar, måste vi veta vad vi får i gengäld.

Tänk på det, kan vi regelbundet kontrollera baksidan av konservburkar för ingrediensförteckningen. Vi ser till att det vi äter är hälsosamt för oss. Borde inte vi göra minst lika mycket omsorg på att kontrollera märkningen av våra anti vård aging krämer och lotion, liksom våra kosmetika?

Många anti aging hudvård produkter är laddade med ingredienser som över tiden, hotar vår hälsa. Ingredienser såsom:

• Mineraloljebaserad kan också kallas flytande paraffin, paraffin och vaselin på produktens etikett. Det är en billig ingrediens för tillverkarna att använda. Mineralolja kväver huden, hindrar den från att andas. Täppa till porerna, och störa hudens naturliga förmåga att eliminera toxiner. Resultatet är akne flare ups, irritation, sprickbildningar, torrhet och för tidigt åldrande av huden.
• Dioxan-ofta, som innehåller höga halter av 1,4-dioxan. I Kalifornien är det anses vara en farlig kemikalie, “kända för att orsaka cancer”.
• Dofter-många dofter är tillverkade av ingredienser vet är cancerframkallande eller giftiga.
• Parabener-metyl är, propyl-, butyl-och etylparaben vanligen används som konserveringsmedel. Studier har visat att de orsakar cancer, allergiska reaktioner, hudutslag, och störa kroppens endokrina systemet.
• Alkohol-etanol, etylalkohol, metanol, bensylalkohol, är isopropylalkohol och SD alkohol torkar mycket och irriterande för huden, strippa bort hudens naturliga syra mantel, som då utsätter dig för farorna med bakterier, mögel och virus.

Kom ihåg att din hud är ditt största organ och allt som du trycker lätt kan absorberas igenom huden. Anti aging hudvård produkter är vanligen tillämpas över hela ansiktet, halsen och kroppen, som täcker en stor yta. Som ett resultat, absorberar du en hel del kemikalier, vilket resulterar i hälsoproblem, för att inte nämna bortkastade pengar som inte uppnår vad den lovade.

Nu när du är beväpnad med denna information, föreslår jag att du undersöka själv ingredienser som faktiskt är bra för dig. Livet är kort som det är, och du behöver inte spela rysk roulette, genom att använda ingredienser i din anti aging hudvård rutin som kan göra mer skada för din hälsa.