den kegel8 ultra och Athena bäckenets muskler tränare-som är bäst

För några månader sedan lanserade Athena Athena bäckenets muskler Trainer i syfte att dominera den övre änden av bäcken toner marknaden. Hack i häl, utvecklat Kegel den Kegel8 Ultra, att lägga till sin bästsäljande Kegel8 sortiment. Även om det inte direkt anges, många tycker att det var ett direkt försök att konkurrera med Athena som tog emot utmärkta recensioner, trots att den är prissatt högre än de Kegel8 toners.

Det råder ingen tvekan om att båda maskinerna ger en snabb lösning på vad som kan vara ett mycket pinsamt problem. Innan sådana anordningar har utvecklats, hade kvinnor att förlita sig på att göra gammaldags “Kegel övningar” som ofta var så tråkig att de flesta gav upp. Inte bara det, gjorde många kvinnor inser inte att även med de strängaste av regimer, tog det månader innan någon verklig förbättring kunde noteras. En annan fråga var det faktum att de lossade vaginala muskler hos många kvinnor innebar att det var omöjligt att känna dessa muskler som arbetar när de utövas och rådgivning som sätter ett finger i slidan för att se om du kan “känna musklerna arbetar” var ofta tros vara obehagliga av många.

Innan elektroniska enheter såsom Athena bäckenets muskler Trainer och Kegel8 Ultra, kom ett antal “manuella” apparater på marknaden som arbetade med en öppen fjäder anordning, som ger spänning att driva mot när man försöker att dra åt vaginala muskler. Även dessa var bättre än ingenting, tyckte många kvinnor är det alldeles för svårt att få sina försvagade muskler går och snabbt gav upp!

Vid denna tidpunkt, Athena bäckenets muskler Trainer och Kegel8 Ultra är, enligt min mening, utan tvekan de mest effektiva produkterna på marknaden.

På många sätt är anordningarna är mycket lika. Båda fungerar genom att stimulera och träna bäckenbottenmuskulaturen med precisa, kontrollerade elektroniska signaler. Dessa signaler gör automatiskt din bäckenbotten muskler flex och kontrakt precis som om du var på något sätt rätt att göra tusentals kegels själv.

Athena och Kegel maskiner är både lika i storlek och har digitala kontrollpaneler med variabla kontroller. Detta innebär att med antingen enhet du kan behandla både stress och blandad inkontinens samtidigt. Båda är enkla och bekväma att använda.

I fråga om resultat, preliminära bedömningar visar att de levererar identiska resultat, med de flesta kvinnor hävdar att de kunde märka en förbättring i deras bäckenbotten tonen inom ett par veckor. Det tog längre tid för båda enheterna för att leverera en komplett botemedel, men med korrekt användning den stora majoriteten av kvinnorna var helt botad av inkontinens inom en period på 6 veckor till 6 månader, beroende på hur allvarligt deras tillstånd.

En utmärkande egenskap hos Athena bäckenets muskler Trainer är det faktum att det är en trådlös enhet och styrenheten är faktiskt en fjärrkontroll. Detta innebär att det är mer diskret att använda än Kegel8 Ultra. Nu i de flesta fall, kan detta vara en viktig egenskap, men för upptagna kvinnor som kanske har väldigt lite tid, kan Athena användas när, säg, tittar på TV eller äter frukost utan att vara uppenbar. Med Kegel8 dock, du helt enkelt inte kan komma ifrån det faktum att det finns korta avslutande sladdar och den kommer ner till hur obekvämt så kan du hitta här.

Det faktum att Kegel är inte trådlöst kan blekna till intet när priset kommer in i ekvationen. Det finns en betydande prisskillnad mellan de två modellerna, med Athena är dyrare.

Sammanfattningsvis vill jag säga att som båda har visat sig ge nästan identiska resultat, måste du bestämma själv om tråden på Kegel8 Ultra är ett no-no för dig eller om det trådlösa Athena bäckenets muskler Trainer är värt att betala extra pengar för.