definiera och beskriva klimakteriet

Klimakteriet är den verkliga tiden, i en kvinna, då på grund av ålder vissa funktioner i kroppen stoppet händer. Den processen är faktiskt produktionen av kvinnliga hormonerna östrogen och progesteron. De två hormoner produceras av kvinnors äggstockar, som ligger nära bäckenet på varje sida av livmodern. Varje månad livmodern förbereder sig för en fecundated ägg, men när ägget inte blir fecundated än den släpps med en del blod. Detta är den faktiska perioden hos kvinnor.

Hormoner är mycket viktiga för oss människor eftersom beroende på typ och kvantitet i witch den produceras har en allvarlig inverkan på kroppen. När det gäller kvinnor östrogen är den viktigaste hormon, det bestämma former som en kvinna har, hår och alla andra feminina detaljer som gör en kvinna som vad hon är. En av de viktigaste fakta som den gör är att den skyddar benen, genom att förstärka dem. När produktionen av östrogen slutar kvinnorna riskerar att utveckla en skelettsjukdom som kallas osteoporos (benskörhet).

Processen i witch hormonet slutar vara produkter sker gradvis. Denna process är mycket specifika för varje kvinna som kanske är väldigt lätt att gå igenom eller ens på motsatt sida med en massa svåra komplikationer. Kvinnor kan uppleva onormal blödning, ups flärd eller olika tidpunkter på sina perioder. Forskare försöker fortfarande att fastställa orsakerna som gör detta symptom så oberäkneligt. Symtomen kommer så småningom sluta och helt försvinna tillsammans med kvinnans förmåga att skapa fler ägg eller östrogen, därmed förmåga till fortplantning.

Åldern i hos witch menopausen börjar tenderar att vara densamma i de flesta kvinnor. Men naturligtvis inte alla av dem strider mot denna bestämmelse. Åldrar på häxa olika kvinnor börjar klimakteriet skiljer sig mycket, en särskild regel som inte är närvarande. Det sägs att kvinnor tenderar att starta klimakteriet vid samma eller ungefär samma ålder som sina mödrar.

Det anses att en kvinna har nått sin menopaus efter att hon inte har haft några perioder för 12 månader. Att vara shore måste hon i alla fall kolla upp med en läkare.

Blodprov bör inte åberopas för att berätta om uppkomsten av klimakteriet har börjat. Nivå av hormoner i blodet kan variera en hel del.

Symptom på klimakteriet varierar också: värmevallningar, oregelbundna blödningar och nattliga svettningar är också närvarande. Läkare bör alltid höras om komplikationer förekommer och även för en bättre passerar igenom denna period.