de tre mest populära bröstförstoring operationer

Bröstförstoring kirurgi är ett alternativ som många kvinnor nu kan njuta av. Stora, runda bröst är en önskan om en majoritet av den kvinnliga befolkningen, och de kan nu få eller bibehålla perfekt bröstens form och volym.

Många olika metoder för bröstförstoring har försökt under de senaste hundra åren. Några konstiga metoder som har undersökts är magiska drycker, injektioner vax, örter, och även oxe brosk. Så småningom blev en arbetsmetod uppfanns i slutet av 1960, aos. Den kallades silikongel implantat.

Stora, fasta bröst tilltala de allra flesta män. Män kommer alltid att dras till attraktiva, ungdomliga kvinnor – alla kvinnor vet detta. Personlighet är en viktig aspekt av attraktion men låt, AOS inse det, hur kan du visa någon hur underbart din personlighet är om de don? T initialt komma över för att prata med dig? Stora, runda bröst är ett tecken på ungdom, vitalitet och skönhet. Hollywood och media kan vara ansvariga för de överdrivna storlekar bröstimplantat av 21-talet, men det, aos inte mycket någon kan göra för att ändra uppfattning om vad som är sexuellt tilltalande för en hel population av män.

Ladies har flera alternativ för Bättring sina byster dessa dagar. Det första alternativet är ett bröstlyft. Bröst hissar utförs vanligen på kvinnor som har upplevt amning och graviditet, eller kommer snart att passera 35 år märket. En hiss reverserar effekterna av åldrande genom att omforma och flytta brösten till en högre position på bröstet. Fördelarna med en hiss är att inga Implantaten sätts in och brösten är desamma, men bara föryngras. Kvinnor som vill ha både större bröst och bröst som sitter högre upp på bröstet bör undersöka en kombination bröstlyft och bröstförstoring förfarande.

Bröst stödsystem var utformade för att öka volymen av en kvinna, aos barm. Inte undra på det, AOS de mest populära plastikkirurgi i världen! En förstärkning sker med enheter bröstimplantat. Det finns för närvarande två typer av implantat som används i USA: saltvatten eller silikonimplantat gel. En tredje typ av implantat är på väg och är nu i färd med att godkännas av FDA. Den sammanhängande gel bröstimplantat är också kallad den klibbiga björnen bröstimplantat tack vare dess likhet i känsla och textur till den populära klibbiga björnen godis. FDA har inte godkänt denna typ av implantat, men det finns – kvinnor som vill prova på Gummy Bear implantat måste bli en del av FDA, AOS klinisk prövning för att få implantatet för deras augmentation kirurgi.

När en kirurg utför en bröstförstoring, lägger han eller hon implantatanordningar i bröstfickan, antingen över eller under bröstmuskeln. Implantaten lägga till volym och fasthet till en kvinnas bröst. Vissa kvinnor väljer att ha enorma implantat, men många plastikkirurgi proffs avskräcka det. Anledningen till att det är välbetänkt att ha bröst för stora för patientens kropp struktur kan ge dem oönskade bieffekter i många år framöver.

Den tredje mest populära typen av bröstförstoring operation är bröstförminskning. Bröstreduktioner är konstruerade för ett enda syfte: att drastiskt minska volymen av en kvinna, AOS bröst. Minskning operation görs genom att ta bort överflödigt fett och körtelvävnad. I extrema fall kan en kirurg måste ta bort hud också.

Varför skulle en kvinna gå igenom operation bara för att minska sin kopp storlek? Enkelt: bröst som är för massiv för en kvinna, kan AOS siffra att stödja vara en fysisk och känslomässig börda. Kronisk nack-och ryggsmärta kan bero på massiva bröst, och det finns mycket som kan göras för att lindra denna typ av smärta annat än kirurgi. Kvinnor är ofta behandlas dåligt eftersom på grund av negativa stereotyper förknippade med kvinnor som har gigantiska bröst. Dessutom kan det vara besvärligt om inte nästan omöjligt för stora breasted kvinnor att delta i många idrottsaktiviteter.

Bröstförstoring kirurgi är ett alternativ som många kvinnor kan njuta av. Det är dock ganska dyra. Om du vill lära dig mer om operationer bröstförstoring, kontakta en certifierad kirurg i ditt område för mer information.