de kala estetik bröstförstoring

Även känd som bröstförstoring mammoplasty, bröstförstoring eller bröstimplantat, är bröstförstoring ett kirurgiskt ingrepp som innebär införandet av bröstimplantat öka bröst volym och storlek och öka bröst form. Många kvinnor önskar större, fylligare bröst för att öka deras siluett och proportioner. Ofta kvinnor söker bröstimplantat att återställa volym och form till sina bröst efter graviditet och amning som har lämnat brösten saknas i volym och slapp. I dessa fall är det också rekommenderas ibland att utföra ett bröstlyft. Uppenbarligen sätta ett implantat i en redan hängande eller hängande bröst kommer bara lägga vikt och resultat i bröstet hängande vidare. I detta fall kommer ett bröstlyft behandla sag eller sloka och användningen av ett bröstimplantat kommer att återställa volym och form.

Beslutar att ha bröstförstoringar är ett stort beslut. Det är oerhört viktigt för en kvinna överväger bröstimplantat att vara fullt medvetna och informerade om förfarandet. Detta inkluderar säkerheten för förfarandet, att förstå valet av tillgängliga bröstimplantat, placeringen av bröstimplantat och den kirurgiska metod och teknik lämpar sig bäst för dig.

Vilken är den bästa typ av bröstimplantat för dig?

Det finns olika typer av bröstimplantat, oftast saltlösning eller silikon. Saline implantat består av ett silikon skal fyllda med steriliserad koksaltlösning vätska. Saltlösningen är ofarligt som dess sammansättning liknar den saltlösning som finns i blodplasma. Fördelen med en saltlösning bröstimplantat är att storleken på bröstimplantat kan ändras under operationen och det finns vissa typer av saltlösning bröstimplantat som möjliggör en gradvis ökning i storlek postoperativt. Men saltlösning bröstimplantat är mottagliga för brott och läckor, porlande och deflation. Bröstet kan också tendera att känna sig som en, Äúbag av vatten, Au istället för att ha en naturlig känsla.

Däremot silikon bröstimplantat består av en viskös silikongel innesluten i ett silikon skal. De flesta kvinnor väljer att använda bröstimplantat av silikon på grund av sin naturliga form och utseende och att de känns som bröstvävnad röra.

Den senaste utvecklingen i Bröstförstoring kirurgi är användningen av fett stamceller att växa ny bröstvävnad och öka brösten. Det har utvecklats för att hjälpa kvinnor som har haft en mastektomi efter bröstcancer. Denna teknik är fortfarande i forskningsstadiet och rekommenderas inte eller utnyttjas som en form av bröstförstoring av någon kirurg i USA eller Australien.

Vad du bör tänka på innan bröstförstoring operation

Det finns olika tekniker för bröstimplantat placering för bröstförstoring, exempelvis implantat placering av bröstet antingen över eller under bröstmuskeln. Det finns också variationer i snittet placering, med de flesta kvinnor väljer att ha snittet under bröstet i bröst gånger. I vissa fall kan snittet vara runt bröstvårtan eller under armhålan.

Andra skillnader mellan bröstimplantat inkluderar storlek, form och projektion. Varje kvinna bör bedömas som en individ, det bör inte vara en, passar Äòone storlek alla, AO tillvägagångssätt. Dina egna egenskaper, inklusive storleken på din ram och formen på bröstet och befintliga vävnader bröst, förutom utseendet du söker, allt bidrar till plastikkirurg, AOS rekommendation av bröstimplantat mest lämpliga för dig.

Det första steget i processen för Bröstförstoring
är att göra ett samråd med certifierad plastikkirurg. I din konsultation kommer du diskutera med kirurgen vad du vill uppnå och kirurgen kommer att prata med dig om dina alternativ när det gäller bröstimplantat typ, bröstimplantat storlek och form, den korrekta placeringen av bröstimplantat och snittet och ge rekommendationer för dig. Om du väljer att fortsätta bröstförstoringar, kanske du kan få operation inom två till fyra veckor. Kirurgi tar vanligtvis mellan en och två timmar efter en bröstförstoring (operation tar längre tid om ett bröstlyft kombineras med bröstförstoring). Om du följer de korrekta förfarandena och kirurgen, AOS postoperativa instruktioner, är fullständig återhämtning typiskt ca 6 veckor, med de flesta kvinnor som återvänder till arbetet inom 2 veckor.

Kvinnor som har haft bröstförstoring regel beskrivs ökat självförtroende som bär över till sin vardag, inklusive sociala och arbetssituationer. Som det gamla talesättet, om du ser bra ut, känner dig bra.