de bästa produkterna för jäst infektioner kan du börja använda direkt

Du kan ha din första svampinfektion eller ditt tionde, men antingen sätt din huvudsakliga oro är förmodligen hur man kan bli av symtomen och hindrar dem från att någonsin återvända. Lyckligtvis jäst infektioner är inte farliga – men det betyder inte att symptomen inte är besvärande och obekväma. På den positiva sidan, det finns ett stort antal produkter tillgängliga för prevention och behandling.

Det finns ett par olika typer av produkter för att bekämpa svampinfektioner. Först av allt, det finns läkemedel som riktar och döda jästen direkt. Dessa läkemedel används lokalt eller tas oralt som ett piller, och de flesta finns i droghandel utan recept, medan andra måste du få från din läkare. Nästa, det finns naturliga botemedel du kan använda hemma. Yoghurt, tea tree olja och vitlök är tre exempel på naturliga ingredienser som kan döda jästen. Sist av allt, det finns produkter som delar kunskap, som guider eller e-böcker. Detta sista alternativ är bra eftersom informationen ger dig möjlighet att lära dig att behandla din svampinfektion snabbt samtidigt som den hjälper dig att förstå den bakomliggande orsaken till varför du får dem i första hand.

När det gäller mediciner, det finns utvärtes läkemedel som Monistat eller Gyne-Lotrimin, som är tillgängliga över disk, eller tablettbehandling, som Diflucan, som endast är tillgängliga från din läkare. Dessa behandlingar har tagits fram för att bekämpa jästceller utan att skada naturliga bakterier eller skada din kropp. Din läkare kan låta dig veta vilka av dessa läkemedel du behöver ett recept för, och som du kan plocka upp på egen hand från ett apotek. För nästan alla människor dessa mediciner är mycket effektiva, och kommer att bota svampinfektion med bara en behandling. För kvinnor med återkommande infektioner eller oförtröttliga symtom, kommer de mediciner måste sannolikt tas för en längre tid.

Om du inte är ett fan av att ta droger, det finns också många naturliga behandlingar du kan använda hemma. Några av mina favorit huskurer är vitlök, tea tree olja och yoghurt. Yoghurt, till exempel, kan vara mycket lugnande när de appliceras lokalt eller när de sätts in i slidan. Denna behandling fungerar eftersom den ändrar pH för hudens yta, så att jäst kan inte längre växa. Några andra stora behandlingar är tea tree olja och vitlök, som är homeopatiska antiseptiska medel. Båda dessa är mycket koncentrerad och kan vara irriterande om sätta på huden direkt. Blanda olja tea tree med oparfymerad lotion (några droppar av den koncentrerade oljan kommer att göra), eller använda vitlök inlindad i gasbinda som en vaginal stolpiller. Vitlök kan även blandas med lotion och används på den yttre vulva området.

Det är viktigt att komma ihåg att informationen är ditt bästa vapen för att bekämpa svåra eller ihållande svampinfektioner. Om du vill förhindra att din jäst infektioner från att komma tillbaka permanent, måste du förstå den bakomliggande orsaken till varför du får dem i första hand. Det finns många bra guider tillgängliga på Internet som kan lära dig om orsaker och riskfaktorer för jäst infektioner, och låta dig veta hur man ska bekämpa dem genom att ändra den inre miljön i kroppen. Jag rekommenderar att du kolla svampinfektion No More och Cure Snabb svampinfektion att starta.